Σύζυγος και εραστής οι δολοφόνοι του 45χρονου στη Λαμία

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του LamiaReport οι δολοφόνοι του άτυχου 45χρονου Μιλτιάδη Δράμαλη στη Λαμία είναι η σύζυγος του μαζί με τον εραστή της οι οποίοι σχεδίασαν και τον εκτέλεσαν μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Το σατανικό ζευγάρι φέρεται να έχει ομολογήσει το στυγερό έγκλημα μετά από πολύωρη ανάκριση από αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Από την αρχή οι αστυνομικές αρχές είχαν αποκλείσει το ενδεχόμενο της ληστείας, παρά τις «φιλότιμες» προσπάθειες της συζύγου να τους

οδηγήσει προς αυτή την κατεύθυνση καθώς αυτή και ο συνεργός της είχαν προνοήσει και διέθεταν το χρόνο για να καθαρίσουν το διαμέρισμα, να εξαφανίσουν στοιχεία και να το κάνουν να δείχνει αναστατωμένο ως σαν να πρόκειται για ληστεία.

Η συζυγοκτόνος από μαρτυρίες είχε πολλά προβλήματα με τον άνδρα της και όπως όλα δείχνουν διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση, με τον 45χρονο εραστή της, που γνώριζε από παλιότερα. Ο 45χρονος δούλευε ως φαναρτζής, αλλά αυτή την περίοδο ήταν άνεργος.

Το αδίστακτο παράνομο ζευγάρι επέλεξε, (ως δώρο αλήθεια;) την ημέρα των γενεθλίων της 42χρονης συζύγου για να βγάλουν από την μέση τον άνδρα της την ώρα που κοιμόταν.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς η άγρια δολοφονία έγινε με πυροβόλο κυνηγετικό όπλο το οποίο βρήκαν. Μάλιστα φέρεται ότι σκέπασαν το κεφάλι του θύματος με κάτι και τον πυροβόλησαν στο πίσω μέρος της κεφαλής.

Τραγικά θύματα της υπόθεσης, που συγκλονίζει την περιοχή αλλά και τη χώρα είναι τα δυο μικρά αγόρια του άτυχου άνδρα καθώς οι πληγές και τα ερωτήματα στην αθώα τους ψυχή θα φωλιάσουν για πάντα βασανιστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα