ΣΥΡΙΖΑ: Ζητάμε διασφάλιση ότι το «τσουνάμι μίζας» αποτελεί παρελθόν στο ΥΕΘΑ

Τη λήψη μέτρων που θα διασφαλίζουν ότι η «η εποχή Τσοχατζόπουλου, Σμπώκου, Κάντα» έχει παρέλθει οριστικά στο υπουργείο Άμυνας ζητά από την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα των εξοπλισμών και τα όσα έγιναν γνωστά από την απολογία του πρώην αναπληρωτή γενικού διευθυντή Εξοπλισμών Αντώνη Κάντα.

Σε ανακοίνωσή του, ο τομεάρχης Άμυνας της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Θοδωρής

Δρίτσας, κάνει λόγο για «αμείλικτα ερωτήματα» τα οποία γεννώνται από την απολογία Κάντα, με πρώτο και κυριότερο το εάν το «τσουνάμι μίζας» αποτελεί πλέον παρελθόν..

«Πόσες και ποιες συμβάσεις προμήθειας στρατιωτικού εξοπλισμού υπέγραψαν μετά την αποχώρησή του από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας τα ίδια πρόσωπα και ποιά είναι η εμπλοκή τους στην πίστωση από την Γενική Διεύθυνση Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων των Αντισταθμιστικών Ωφελημάτων των αμαρτωλών συμβάσεων του παρελθόντος, η οποία συνεχίζεται μέχρι σήμερα;», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Δρίτσας, ο οποίος διερωτάται εάν θα υπάρξει αντιπαραβολή των στοιχείων που θα προκύψουν από τις έρευνες γύρω από τα εξοπλιστικά με τα ονόματα της λίστας Λαγκάρντ και «άλλες λίστες «για τις οποίες έχει γίνει κατά καιρούς λόγος».

Keywords
Τυχαία Θέματα