ΣΥΡΙΖΑ: «Ικέτης» ο Σαμαράς στην Ευρώπη

«Ο επικεφαλής της τρόικας εσωτερικού ετοιμάζεται να συναντήσει την ανώτερη ευρωπαϊκή πολιτική ηγεσία ως ικέτης και όχι ως εκφραστής των συμφερόντων της ελληνικής κοινωνίας».

Το παραπάνω δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης, αναφερόμενος στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και στις επισκέψεις του σε Βερολίνο και Παρίσι.

Ο κ. Σκουρλέτης αναφέρει στη δήλωσή του ότι το ταξίδι του πρωθυπουργού είναι

υπονομευμένο εξ' αρχής και προσθέτει ότι ο πρωθυπουργός, αφού προηγουμένως αγνόησε το καταδικαστικό μήνυμα των εκλογών απέναντι στο μνημόνιο, ξεγελώντας τον ελληνικό λαό πως δήθεν επιδιώκει την επαναδιαπραγμάτευση, ο κ. Σαμαράς έκανε τα πάντα για να πείσει τους ευρωπαίους εταίρους μας πως δεν διαπραγματεύεται και δεν διεκδικεί τίποτα.

Η επιδιωκόμενη επιμήκυνση του μνημονίου είναι σαν τον κρεμασμένο που ζητά περισσότερο σκοινί για να κρεμαστεί, υπογραμμίζει ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και εκτιμά ότι η επιμήκυνση του μνημονίου ισοδυναμεί με παράταση της ύφεσης και των ολέθριων επιπτώσεών της στην κοινωνία.

«Είναι απολύτως βέβαιο πως ο κ. Σαμαράς δεν διαθέτει ένα διαφορετικό σχέδιο από τους δανειστές απέναντι στην κρίση. Ολοταχώς βαδίζει για να κατακτήσει τον τίτλο του πρωθυπουργού της χρεοκοπίας και της δραχμής», καταλήγει στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα