Συνελήφθησαν η κόρη του Μιχαλολιάκου και δυο βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Στο αυτόφωτο οδηγήθηκαν χθες το βράδυ η Ουρανία Μιχαλολιάκου, κόρη του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου και δύο βουλευτές του κόμματος, ο Ηλίας Παναγιώταρος και ο Γιάννης Βουλδής, μετά τον ξυλοδαρμό μεταναστών στην οδό Πειραιώς.

Όλα ξεκίνησαν όταν μέλη της οργάνωσης κινούνταν στην οδό Πειραιώς (πραγματοποιούσαν μοτοπορεία) και είδαν μέσα σε ένα σουβλατζίδικο έναν αλλοδαπό υπάλληλο. Οι 50 περίπου μοτοσικλετιστές έδειραν

μέσα στο μαγαζί τον μετανάστη, με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από την κόρη του κ. Μιχαλολιάκου, στο περιστατικό έλαβαν μέρος οι βουλευτές Ηλίας Παναγιώταρος και Γιάννης Βουλδής, οι οποίοι βρέθηκαν κι αυτοί στο αυτόφωρο. Ωστόσο, τα ξημερώματα η αστυνομία τους άφησε ελεύθερους αφού δεν ασκήθηκαν κατηγορίες εις βάρος τους.

Η Χρυσή αυγή εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία τονίζει:

«Σε συνέχεια του περιστατικού της Πλατείας Κυψέλης, όπου η αστυνομία ακολουθώντας άνωθεν εντολές παρεμπόδισε νόμιμη προεκλογική ενημερωτική δράση της Χρυσής Αυγής, έτσι και χθες το απόγευμα βουλευτές και μέλη της Χρυσής Αυγής συνελήφθησαν από την Αστυνομία, επειδή χιλιόμετρα μακριά από αυτούς έγινε ένα περιστατικό εναντίον κάποιου αλλοδαπού με το οποίο τα μέλη της Χρυσής Αυγής δεν θα μπορούσαν να έχουν καμμία σχέση.

Όχι για κάποιο άλλο λόγο, αλλά γιατί βρίσκονταν χιλιόμετρα μακριά από το περιστατικό.

Η Χρυσή Αυγή, όπως έχει ξαναγραφεί, αρνείται την ανάμιξη με περιστατικά βίας και καταγγέλλει την ανάμιξη της αστυνομίας στον προεκλογικό αγώνα του συστήματος εναντίον της Χρυσής Αυγής».

Keywords
Τυχαία Θέματα