Συνελήφθη άγριος ληστής – Βασάνιζε τα θύματά του

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Νεαρός συνελήφθη τα ξημερώματα της Τετάρτης, την ώρα που ετοιμαζόταν να τρυπώσει σε πολυκατοικία στην οδό Ζωοδόχου Πηγής, στα Εξάρχεια.

Εκπαιδευμένοι άνδρες της ΟΠΚΕ τον εντόπισαν και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων.

Ο 22χρονος άνδρας είχε συλληφθεί και πριν ενάμιση μήνα για συμμετοχή

σε μια άγρια συμμορία ληστών.

Αυτοί, δρούσαν εισβάλλοντας σε σπίτια και δικηγορικά γραφεία, φίμωναν και κουκούλωναν τα θύματα τους και άρπαζαν χρήματα και ό,τι άλλο έβρισκαν.

Τότε, ο 19χρονος συνεργός του, γιος Αθηναίου δικηγόρου, προφυλακίστηκε. Ο ίδιος αφέθη ελεύθερος με περιοριστικούς όρους παρά το γεγονός ότι οι αστυνομικοί τον είχαν σε 25 ταυτοποιημενες κλοπές, ληστείες και διαρρήξεις.

Όπως φαίνεται δεν θορυβήθηκε όμως από την πρώτη σύλληψη. Με την ίδια μέθοδο πήγε να «τρυπώσει» και στο τελευταίο σπίτι.

Σκαρφάλωναν και βασάνιζαν

Η δράση της συμμορίας των βασανιστών – ληστών είναι πλούσια

Έχουν ταυτοποιηθεί 25 κλοπές, διαρρήξεις και ληστείες στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου.

Οι αστυνομικοί μιλούν για μια άγρια ομάδα η οποία βασάνιζε τα θύματά της. Χαρακτηριστικό της αγριότητας τους ήταν το γεγονός ότι έδεναν με μονωτική ταινία και κουκούλωναν τα θύματα τους.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση 38χρονου στην οδό Σόλωνος. Οι ληστές μπήκαν μέσα τα ξημερώματα της 26ης Σεπτεμβρίου. Αφού τον είχαν για δύο ώρες κουκουλωμένο με ένα πάπλωμα του πήραν 4000 ευρώ και αντικείμενα αξίας περίπου 7000 ευρώ.

Τον εφιάλτη βίωσε στις 22 Οκτωβρίου και ένας ηλικιωμένος δικηγόρος στην οδό Σόλωνος. Ο 73χρονος βρισκόταν στο διαμέρισμα – γραφείο του 1ου ορόφου και κοιμόταν.

Η ομάδα μπήκε μέσα και αφού τον έδεσε και τον κουκούλωσε, του πήραν 200 ευρώ, 3 λίρες Αγγλίας και ένα ρολόι αξίας 5000 ευρώ.

Το άρθρο Συνελήφθη άγριος ληστής – Βασάνιζε τα θύματά του εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα