Συνέλαβαν πρώην αστυνομικό &δικηγόρο για εκβιασμό

Ένας πρώην αστυνομικός, ένας δικηγόρος και δύο ακόμη άτομα συνελήφθησαν στην Κόρινθο από την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, με την κατηγορία της εκβίασης ιδιοκτήτη κλινικής, καθώς του ζητούσαν 100.000 ευρώ, προκειμένου να «σβήσουν» εκκρεμείς οφειλές της προηγούμενης διοίκησης του θεραπευτηρίου που μόλις είχε αγοράσει.

Ο ένας εκ των συλληφθέντων, κατά το παρελθόν είχε κατάστημα με παραϊατρικά είδη στο Λουτράκι και μάλιστα τού συστηνόταν ως «τοπικός παράγοντας της Χρυσής Αυγής με γνωριμίες παντού».

Όσον αφορά αστον επιχειρηματία που εκβίαζαν, πρόκειται για τον ίδιο που στις αρχές Νοεμβρίου είχε καταγγείλει επεισόδιο διαφθοράς στον Οίκο Ναύτου.

Όπως είπε το θύμα στους αστυνομικούς, οι τέσσερις που τον εκβίαζαν δεν είχαν παραστατικά που να αποδεικνύουν χρέος της κλινικής και πως τού ζητούσαν χρήματα για τον εαυτό τους.

Ο επιχειρηματίας προσποιήθηκε πως δεχόταν να τους καταβάλλει τα χρήματα για το «χρέος» και αφού προσημειώθηκαν οι αριθμοί τους, όταν οι 4 πήγαν να τα παραλάβουν, συνελήφθησαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα