Συνεχίζεται η κακοκαιρία

Καταιγίδες στα ανατολικά και νότια, πτώση της θερμοκρασίας και παγετός στα βόρεια θα είναι σήμερα τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Η θερμοκρασία σε πτώση, θα κυμανθεί από -7 έως 0 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία και στον Έβρο, από -3 έως 7 στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα, από 0 έως 9 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 5 έως 12 βαθμούς στα

υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 1 έως 5 βαθμούς στο Βορειοανατολικό Αιγαίο και από 7 έως 12 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές, ενώ στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 15 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Σχεδόν μέτριοι μέχρι μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στο Ιόνιο.

Στην Αττική, προβλέπονται τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και βόρεια με λίγες βροχές και ασθενή χιονόπτωση στην κορυφή της Πάρνηθας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια του νομού 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγες νεφώσεις αναμένονται στη Θεσσαλονίκη, όπου το θερμόμετρο θα δείξει από 1 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα