Συνεχίζεται η εσωκομματική κόντρα στον ΣΥΡΙΖΑ για την παρέλαση

Δεν έχουν κοπάσει ακόμη οι αντιδράσεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκδηλώσεις στη φετινή παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα, με την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου να ανταλλάσσει αιχμηρά σχόλια με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη.

«Θερμή

παράκληση προς συναρμόδιους: Οι εθνικές επέτειοι να εορτάζονται στο μέλλον, διαφορετικά. Με λιγότερα έξοδα κ χωρίς πολύ «ταρατατζούμ»», ήταν το πρώτο σχόλιο του κ. Παπαδημούλη στο twitter.

Η «απάντηση» ήρθε λίγο μετά από την κα Δούρου, η οποία έγραψε: «Θερμή παράκληση στους τιτιβίζοντες: τα πολιτικά ζητήματα δεν λύνονται με 140 χαρακτήρες. Άλλο η πολιτική άλλο η αυτοπροβολή….».

Για να ακολουθήσει νέο tweet του κ. Παπαδημούλη: «Mε αφορμή τις αυριανές (σ.σ. 24 Μαρτίου) παρελάσεις, πρότεινα λιγότερα έξοδα κ υπερβολές. Εισέπραξα, αντί για αντίλογο, βολές επί “προσωπικού”. Λυπάμαι πολύ…».

«Πριν λίγο με πήρε ο Νίκος Καλογερόπουλος… Μιλήσαμε για διάφορα και θυμήθηκα αυτό…Για ανιστόρητους και όχι μόνο!» ήταν το τιτίβισμα της περιφερειάρχη Αττικής, η οποία ανέβασε ένα τραγούδι του ηθοποιού Νίκου Καλογερόπουλου (που έχει ερμηνευθεί και από τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου). Πρόκειται για τον «Καραϊσκάκη», οι αθυρόστομοι στίχοι του οποίου απηχούν το… λεκτικό κλίμα του ήρωα του ’21.

Keywords
Τυχαία Θέματα