Συναυλία ενάντια στα μεταλλεία χρυσού της Χαλκιδικής

Οι επιτροπές αγώνα Χαλκιδικής διοργανώνουν συναυλία οικονομικής ενίσχυσης ενάντια στα μεταλλεία χρυσού και ενάντια στις κακουργηματικές διώξεις των 20 κατοίκων για την επίθεση στο εργοτάξιο, την Παρασκευή 5 Απριλίου στις 9:30μμ., με τιμή εισόδου τέσσερα ευρώ.

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε χθες στην Ιερισσό Χαλκιδικής, πλήθος κόσμου μαζεύτηκε στην κεντρική πλατεία του χωριού, όπου υπήρχε μικροφωνική και πήραν τον λόγο εκπρόσωποι φορεών, κινηματίες ενάντια στον χρυσό και κάτοικοι της περιοχής.

Στη συνέχεια οι διαδηλωτές

έφτασαν με αυτοκίνητα έξω από το Στρατώνι και προσπάθησαν να εισέλθουν με πορεία στο χωρίο. Ωστόσο, τέσσερεις κλούβες της αστυνομίας είχαν κλείσει την είσοδο προς το χωριό καθώς υπήρχαν από νωρίς συγκεντρωμένες ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Στην συνέχεια, αντιπροσωπεία των διαδηλωτών, συνοδευόμενη από την αστυνομία, επιχείρησε να μεταβεί στα γραφεία της El Dorado με σκοπό να καταθέσει ψήφισμα που έχουν συντάξει οι επιτροπές αγώνα στο οποίο εκφράζουν την αντίθεση τους στην επένδυση και αποκαλούν την El Dorado ανεπιθύμητη στον τόπο τους.

Τελικά η αντιπροσωπεία των διαδηλωτών δεν έφτασε στα γραφεία της εταιρείας καθώς εκπρόσωπος της εταιρείας τους συνάντησε στον δρόμο και παρέλαβε το ψήφισμα. Η αντιπροσωπεία εξέφρασε τη θέση της ότι δεν εναντιώνεται στους κατοίκους του Στρατωνίου παρά μόνο στην El Dorado.

Keywords
Τυχαία Θέματα