Συναυλία αγάπης και αλληλεγγύης στο συνάνθρωπό μας Γιάννη...

Μια στιγμή είναι αρκετή για να αλλάξει για πάντα τη ζωή όλων μας και να ανατρέψει βίαια όλα τα σχέδια που κάνουμε για το παρόν και το μέλλον. Μια ανατροπή που δεν πρέπει όμως να αλλάξει το σθένος μας και το χαρακτήρα μας. Όπως συνέβη με το νεαρό Γιάννη, το παιδί που δούλευε σερβιτόρος για να ζήσει την οικογένειά του και παράλληλα να χτίσει σε τόσο δύσκολες συνθήκες ένα μέλλον με τίμιο τρόπο.

Μια μοιραία Τετάρτη του περασμένου Οκτώβρη ο 22χρονος παρασύρθηκε από τρένο στο Γκάζι με αποτέλεσμα να χάσει και τα δυο του πόδια συγκλονίζοντας όλη την Ελλάδα.

Ο

Γιάννης εκείνη την Τετάρτη στις 10 του Οκτώβρη που θα του μείνει χαραγμένη στο κορμί και στη ψυχή του, είχε ρεπό αλλά όπως πολλές φορές κάνουμε όλοι μας είχε πάει στο μαγαζί που δούλευε για να πιει ένα καφέ και να τα πει με τους αγαπημένους του συναδέλφους.

Γυρνώντας  στο σπίτι του με το ποδήλατό του και ενώ περνούσε τις γραμμές του τρένου στην Κωνσταντινουπόλεως γύρισε να ανταποδώσει το χαιρετισμό ενός φίλου του και δεν πρόλαβε να δει το τρένο που ερχόταν με ταχύτητα το οποίο τον παρέσυρε.

Ο Γιάννης τραυματίστηκε πολύ βαριά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς. Εκεί οι γιατροί κατάφεραν να του σώσουν τη ζωή αλλά δεν κατάφεραν να γλιτώσουν τα δυο πόδια του αφού αναγκάστηκαν να τα ακρωτηριάσουν. Το χτύπημα για τον 22χρονο ήταν βαρύ καθώς είναι και ο μόνος από την οικογένειά του που είχε δουλειά, ο μόνος που έφερνε μεροκάματο στο σπίτι και αυτό είπε πρώτα απ’όλα στους γιατρούς του.

Οι φίλοι του και ο Αθλητικός Σύλλογος «ΤΡΙΤΩΝ», μέλος του οποίου και ταλαντούχος αθλητής είναι ο Γιάννης, κινητοποιήθηκαν άμεσα και ανέλαβαν να διοργανώσουν μια συναυλία προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα ώστε ο Γιάννης να αποκτήσει πρόσθετα μέλη.

H είδηση έκανε το γύρο των social media και οι καλλιτέχνες που ευαισθητοποιήθηκαν και δέχθηκαν να τραγουδήσουν για τον Γιάννη αφιλοκερδώς ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Οι καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν στη συναυλία είναι οι: Φώτης Ανδρικόπουλος, Αντίπερα όχθη, Ρίτα Αντωνοπούλου, Μελίνα Ασλανίδου, Φοίβος Δεληβοριάς, Χρήστος Θηβαίος, Ματούλα Ζαμάνη & Snorkels, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Δημήτρης Καρράς, Κίτρινα Ποδήλατα, Λήδα Μανιατάκου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Θάνος Μικρούτσικος, Λεωνίδας Μπαλάφας, Σταύρος Νταντούς & Lost Tigainos, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Γιάννης Σαββιδάκης, Μιχάλης Τζουγανάκης, Υπόγεια Ρεύματα, Μαριέττα Φαφούτη, Γιάννης Χαρούλης, Burger Project, Georgia (Μπλε), Fundracar, Penny and the Swinging Cats, Rebetoven, Word of Mouth, 5 Εποχές και άλλοι.

Η συναυλία θα γίνει αύριο Τρίτη,  6 Νοεμβρίου 2012, στις 7 το απόγευμα  στο Βοτανικό (Ιερά Οδός & Σπύρου Πάτση) για να μπορέσει ο Γιάννης να αποκτήσει πρόσθετα μέλη και να σταθεί ξανά όρθιος.

Το εισιτήριο κοστίζει 8 ευρώ.

Η επιλογή να πάμε στη συναυλία είναι μια απόφαση που θα μας συνοδεύει πάντα. Είναι μια από τις ελάχιστες φορές που θα μπορούμε να περηφανευτούμε στην κυριολεξία λέγοντας ότι «ήμασταν και μεις εκεί».

Ας δ

Keywords
Τυχαία Θέματα