Στα χέρια της κυβέρνησης η «μπάλα» για τα όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο

Τα όσα συμβαίνουν στο χώρο του ποδοσφαίρου θα αποτελέσουν το θέμα της συνάντησης που θα έχει σήμερα στις 11:00 το πρωί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον αρμόδιο για τον Αθλητισμό υφυπουργό, Σταύριο Κοντονή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ο κ. Κοντονής αναμένεται να παρουσιάσει στον πρωθυπουργό ένα σχέδιο αντιμετώπισης της κατάστασης, η οποία έχει ξεφύγει πλέον από κάθε όριο, στο οποίο δεν αποκλείεται να υπάρχει και πρόταση διακοπής των πρωταθλημάτων.

Η Πολιτεία

είναι αποφασισμένη να επέμβει μετά τα όσα ντροπιαστικά για τον αθλητισμό μας έγιναν στον πρόσφατο αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάδρας, αλλά και χθες κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, του συνεταιρισμού δηλαδή των ομάδων της κορυφαίας επαγγελματικής κατηγορίας του ποδοσφαίρου μας.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού μιλώντας σήμερα το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, είπε ότι η πολιτεία δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και θα λάβει μέτρα για την πάταξη της βίας στα γήπεδα, ενώ όπως έγινε γνωστό τη θέση του κ. Κοντονή περί διακοπής των διοργανώσεων στηρίζει και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης.

Μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, ο κ. Κοντονής θα συναντηθεί με τους προέδρους της ΕΠΟ, της Σούπερ Λιγκ και τη Football League, προκειμένου να τους ανακοινώσει τις αποφάσεις της κυβέρνησης. Η συνάντηση αυτή θα γίνει στις 13:00.

Τελικά η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον κ. Κοντονή θα γίνει στις 14:40 και σε αυτήν θα συμμετάσχει και η κα Νάντια Βαλαβάνη, αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών.

Πηγή: in.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα