Συνάντηση Παναγιώτη Αγγελόπουλου με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών

Με τον Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεοδόσιο Πελεγρίνη, συναντήθηκε ο υπ. Δήμαρχος Ζωγράφου Παναγιώτης Αγγελόπουλος. Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Παναγιώτη Αγγελόπουλου για τη συνεννόηση και συνεργασία με τα πανεπιστήμια.

Κατά τη συνάντηση έγινε εκτεταμένη συζήτηση για τους άξονες της συνεργασίες και διαπιστώθηκε η διάθεση να προχωρήσει η συνεργασία προς όφελος και του πανεπιστημιακού ιδρύματος και του Δήμου μας. Ο Παναγιώτης

Αγγελόπουλος παρουσίασε, με την ευκαιρία, το πλήρες σχέδιο ανάπτυξης του Δήμου και αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στα τμήματά του τα οποία αφορούν τα πανεπιστημιακά ιδρύματα.

Ο κ. Πελεγρίνης, εκτός από τα θέματα που έχουν ήδη συζητηθεί και παρουσιασθεί προσέφερε και ένα ακόμη, τη δυνατότητα το προσωπικό των πανεπιστημιακών κλινικών που βρίσκονται στα όρια του Δήμου, να υποστηρίξει αφιλοκερδώς δημοτικές υπηρεσίες υγείας για τους δημότες του Ζωγράφου.

Ο κ. Αγγελόπουλος ευχαρίστησε τον Πρύτανη και δεσμεύθηκε για την υλοποίηση των συζητηθέντων αμέσως με την ανάληψη των καθηκόντων του, εξέφρασε δε την απορία του για το γεγονός ότι τα πανεπιστημιακά ιδρύματα που φιλοξενούνται στο Δήμο μας δεν είναι, με πρωτοβουλία και ευθύνη του Δήμου, οι κύριοι συνομιλητές και συνεργάτες του.

Keywords
Τυχαία Θέματα