Μπεργκ και πάσης Ευρώπης με επαίνους από την ΟΥΕΦΑ

Το χατ τρικ του Μάρκους Μπεργκ επί του ΠΑΟΚ στον τελικό του κυπέλλου, δεν πέρασε απαρατήρητο ούτε από την επίσημη ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ, που υποκλίνεται στα κατορθώματα του αρχισκόρερ των «πρασίνων».

«Ο Μπεργκ οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε θρίαμβο στο Κύπελλο Ελλάδας», σημειώνεται αρχικά και συνεχίζει: «Με ένα λαμπρό χατ τρικ του Μάρκους Μπεργκ ο Παναθηναϊκός

νίκησε τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ με 4-1 και πήρε το 18ο Κύπελλο της ιστορίας του και τον πρώτο τίτλο μετά τη σεζόν 2009-10».

«Ο Μπεργκ ενέπνευσε τον Παναθηναϊκό οδηγώντας τον σε θρίαμβο στο Κύπελλο Ελλάδας», αναφέρει μεταξύ άλλων στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ, για τον Σουηδό «killer».

Ήταν αναμφίβολα η βραδιά του όπως γράφει και το gazzetta.gr. Αποτελεί το βαρύ πυροβολικό του Τριφυλλιού, εκείνος που έβγαλε ουκ ολίγες φορές τη φετινή σεζόν τα... κάστανα από τη φωτιά για τους «πράσινους» και τους οδήγησε εκτός από τα πλέι οφ του πρωταθλήματος και στον τελικό του Κυπέλλου. Ε, στην πιο σημαντική παράσταση -μέχρι την επόμενη- του Τριφυλλιού τη χρονιά που διανύουμε, δεν θα μπορούσε να μην είναι κι ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

Έπειτα γίνεται αναφορά στην εξέλιξη του αγώνα, αλλά και στις δηλώσεις τόσο του Μπεργκ, όσο όμως και του Γιάννη Αναστασίου, που δήλωσε δικαιωμένος για την προσπάθεια που έγινε, αφού: «Στην αρχή της σεζόν ήταν λίγοι εκείνοι που πίστεψαν σε αυτή την ομάδα».

Ο Μπεργκ έδωσε πραγματικό σόου το βράδυ του Σαββάτου απέναντι στον ΠΑΟΚ και χάρισε στον Παναθηναϊκό τον πρώτο του τίτλο μετά από μια τετραετία.

Keywords
Τυχαία Θέματα