Συνάντηση με τον πρωθυπουργό ζητούν αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.


Του Πέτρου Καρσιώτη
Συνάντηση με τον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα αμέσως μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ, ζητούν με ανακοίνωσή τους οι εκπρόσωποι αξιωματικών και κατώτερων αστυνομικών της ΕΛ.ΑΣ και οι αντίστοιχοι της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού Σώματος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους, οι ενώσεις που εκπροσωπούν άνω των 50.000 ενστόλων, ζητούν στη συνάντηση που θα οριστεί να δεσμευθεί

ο πρωθυπουργός για το «κυοφορούμενο ερήμην μας ειδικό μισθολόγιο», αλλά και για την « υλοποίηση των αμετάκλητων δικαστικών αποφάσεων του ΣΤΕ».
Τον καλούν επίσης να βάλει έτσι τέλος στις «πολλές και αντίθετες προσεγγίσεις και δηλώσεις των συναρμόδιων υπουργών του».
Οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι των χιλιάδων ένστολων παίρνουν επίσης θέση στα όσα είπε ο πρωθυπουργός και συγκεκριμένα «στην παρότρυνσή του να συλλάβουμε τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης».

Στο θέμα αυτό αναφέρουν:«Ο πρωθυπουργός προφανώς αστειεύτηκε. Επειδή όμως ούτε ο θεσμός της Δημοκρατίας, ούτε αυτοί που την εκπροσωπούν, αλλά ούτε το φλέγον θέμα των ειδικών μισθολογίων προσφέρονται για αστεϊσμούς, επιβάλλεται ο πρωθυπουργός να δεσμευθεί για τα φλέγοντα θέματά μας».

Και συνεχίζουν: « Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα και η συγκυρία δυσμενής, χωρίς ευθύνη των στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων. Το υπέρτερο αγαθό της εσωτερικής ειρήνης και ασφάλειας περνά μέσα και από τα ειδικά μισθολόγια. Όπως ακριβώς και από αυτά των δικαστικών λειτουργών, των πανεπιστημιακών και των ιατρών!»

Το άρθρο Συνάντηση με τον πρωθυπουργό ζητούν αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα