«Συγγνώμη που σκότωσα την Ανθή» – Τραγική φιγούρα η μάνα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σε ένα ιδιαίτερο βαρύ κλίμα στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καστοριάς ξεκίνησε σήμερα η δίκη του Τάσου Τσιουχάρα από το Βελβεντό Κοζάνης που κατηγορείται για τη δολοφονία της συζύγου του Ανθής Λινάρδου, υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο τον περασμένο Γενάρη. Δρακόντεια ήταν τα μέτρα της αστυνομίας, που πραγματοποιούσε σωματικό έλεγχο σε όποιον ήθελε να έχει πρόσβαση στην αίθουσα του

Δικαστηρίου.

«Ζητώ συγγνώμη», είπε ο κατηγορούμενος ξεκινώντας την απολογία του, με τη συνήγορο του να τονίζει πως ο Τάσος Τσιουχάρας βρισκόταν εν βρασμώ ψυχής και δεν είχε πρόθεση να φτάσει στην αποτρόπαια αυτή πράξη. Οι περιγραφές του μοιραίου εκείνου Σαββάτου ήταν ανατριχιαστικές, με τον κατηγορούμενο να παραδέχεται πως χτυπούσε την Ανθή στην προσπάθεια του να της κλείσει το στόμα την ώρα που εκείνη χρησιμοποιούσε βρισιές εναντίον του.

Η τραγική φιγούρα της ιστορίας, η μητέρα της αδικοχαμένης Ανθής, μίλησε για τις άσχημες στιγμές που ζούσε η κόρη της με τον σύζυγό της, σε σημείο μάλιστα να έχει επιχειρήσει να εγκαταλείψει μαζί με τα παιδιά της την οικογενειακή εστία. «Που να ήξερα τι θα συμβεί», είπε μεταξύ άλλων η άτυχη μητέρα, που δήλωσε πως συμβούλευε την κόρη της να απευθυνθεί σε ένα δικηγόρο και να μην προβαίνει σε κινήσεις που ενέχουν κίνδυνο για την ίδια.

«Η απάθειά του ήταν εντυπωσιακή κατά τη διάρκεια των ερευνών στο Βελβεντό. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που κινητοποιήθηκε και βρέθηκε το παιδί μου έστω και έτσι», συμπλήρωσε η μητέρα της Ανθής. «Μπορείς να ξαναγεννήσεις τη μαμά μας; Αυτό μου ζητάν τα παιδιά της κόρης μου», συνέχισε, προκαλώντας συγκίνηση στο ακροατήριο και ξυπνώντας μνήμες από εκείνο το στυγερό έγκλημα του Γενάρη.

Το άρθρο «Συγγνώμη που σκότωσα την Ανθή» – Τραγική φιγούρα η μάνα εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα