Συνάντηση Μπακογιάννη-Διαμαντοπούλου με "φόντο" την Παιδεία

Την υπουργό Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου συνάντησε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας (ΔΗΣΥ) Ντόρα Μπακογιάννη, θέτοντας επί τάπητος όλα τα ζητήματα, που αφορούν στην Παιδεία και την εκπαίδευση.

Μετά το πέρας της συνάντησης η υπουργός Παιδείας δεν αναφέρθηκε στα θέματα της Παιδείας, αλλά για την οικονομική κατάσταση στη χώρα τονίζοντας, πως «η μεγάλη και βαθιά οικονομική κρίση που υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα

κάνει πιο επιτακτική την ανάγκη να προχωρήσουμε σε όλα τα θέματα. Η κυβέρνηση δεν είναι κυβέρνηση για το PSI. Είναι μια κυβέρνηση που υπηρετεί όλες τις ανάγκες του ελληνικού λαού σήμερα».

Από την πλευρά της η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας αναφέρθηκε στις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν στην εκπαίδευση και σημείωσε ότι «πρέπει να προχωρήσουν μέσα στο πρώτο 6μηνο του 2012». Επιπλέον υπερτόνισε την ανάγκη συναίνεσης, καθώς «όλες οι αλλαγές πρέπει να προχωρήσουν με συναίνεση, όπως έγινε με το νόμο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση».

Εκτός της εκπαίδευσης η κα Μπακογιάννη επισήμανε τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με τη ΔΕΗ και το ειδικό τέλος ακινήτων. «Από την πρώτη στιγμή, είπε η κ. Μπακογιάννη, ήμουν εναντίον του χαρατσιού. Είναι εγκληματική αντίληψη τη στιγμή της οικονομικής κρίσης να κόβεται το ρεύμα σ΄ ένα νοικοκυριό. Να βρεθούν οι μεγάλοι φοροφυγάδες και να μη χτυπάνε τα νοικοκυριά» κατέληξε η πρόεδρος της ΔΗΣΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα