«Σύμμαχος» του ΠΑΟ για το γήπεδο ο Βωβός

Σύμμαχο στο θέμα του γηπέδου βρήκε η ομάδα του Παναθηναϊκού, καθώς σε μία σημαντική κίνηση προχώρησε η εταιρεία του Μπάμπη Βωβού. Όπως αναφέρει με δημοσίευμα της η εφημερίδα «SportDay», για να έχει τη στήριξη του Παναθηναϊκού στη συζήτηση για το προεδρικό διάταγμα, η εταιρία «Μπάμπης Βωβός - Διεθνής Τεχνική» απέσυρε

την προσφυγή που είχε καταθέσει για να εκπέσει η οικοδομική άδεια που είχε βγάλει το «τριφύλλι» για το γήπεδο στον Βοτανικό. 

Μετά την απόφαση του ΣτΕ που είχε κρίνει αντισυνταγματικό τον νόμο, η πλευρά Βωβούθ είχε καταθέσει προσφυγή για να πιέσει κατά κάποιο τρόπο όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. 

Εξαιτίας των καλών σχέσεων που διατηρούν ο Άρης Βωβός με τον Γιάννη Αλαφούζο αποσύρθηκε η προσφυγή και θα τροποποιηθεί απλώς η υφιστάμενη οικοδομική άδεια. 

Ο επιχειρηματίας, λοιπόν, στην προσπάθεια να διασώσει και το εμπορικό του κέντρο, θέλει το «τριφύλλι» δίπλα του για το Προεδρικό Διάταγμα και άμεσα να πραγματοποιηθεί συνάντηση ανάμεσα στον ίδιο, τον Παναθηναϊκό (ΠΑΕ και Ερασιτέχνη) και τον Δήμαρχο Γιώργο Καμινή για να υπογραφεί ένα νέο συμφωνητικό, στο οποίο θα αναφέρεται ότι η Λεωφόρος θα κατεδαφιστεί μόνο αν γίνει πρώτα το γήπεδο στον Βοτανικό ή έστω εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση του έργου.

 

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα