Σύλληψη 59χρονου για εξαπάτηση ανέργων – Τους έταζε δουλειά στη Γερμανία

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Την ώρα που περισσότεροι από ένα εκατομμύριο πολίτες ζουν τη φρίκη της ανεργίας, έρχονται ακόμη στο φως απόπειρες επιτηδείων να ξεγελάσουν ανθρώπους που ψάχνουν απεγνωσμένα και στο εξωτερικό «ένα κομμάτι ψωμί».

Στην Καρδίτσα 59χρονος, μέσω τηλεφωνικών επικοινωνιών, προσποιούμενος τον ιδιοκτήτη… εστιατορίου στη Γερμανία, κατάφερε να αποσπάσει από 37χρονη και 42χρονο από το Μουζάκι, τμηματικά, το συνολικό ποσό των 950 ευρώ, προκειμένου,

όπως τους έλεγε, να προβεί στις «απαραίτητες ενέργειες» για τη νόμιμη μετανάστευσή τους για εργασία στο κατάστημά του!!!

Το ζευγάρι, που είχε αποφασίσει να ξενιτευτεί στη Γερμανία για να κερδίσει τη ζωή του, κάποια στιγμή αντελήφθη την απάτη που είχε στηθεί. ΄Ετσι, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Ο δράστης,συνελήφθη στην αποθήκη δεμάτων του σταθμού υπεραστικών λεωφορείων Θεσσαλονίκης να παραλαμβάνει φάκελο, που περιείχε προσημειωμένα χαρτονομίσματα των 200 ευρώ, τα οποία του είχαν στείλει τα θύματά του.

Τα χρήματα κατασχέθηκαν. Όπως εξακριβώθηκε, ο συγκεκριμένος έχει μεγάλο ποινικό παρελθόν στις απάτες.

Σε βάρος του, εκκρεμούν έξι συνολικά αποφάσεις δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης, των Σερρών, και της Λάρισας, με τις οποίες έχει καταδικαστεί συνολικά σε ποινή φυλάκισης εννέα ετών, έξι μηνών και έξι ημερών για τα αδικήματα της απάτης και της υπεξαίρεσης.

Το άρθρο Σύλληψη 59χρονου για εξαπάτηση ανέργων – Τους έταζε δουλειά στη Γερμανία εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
εταζε δουλειά στην γερμανία και τους εξαπατουσε
Τυχαία Θέματα