Συλληπητήρια από Πούτιν για τα θύματα της συντριβής του ρωσικού αεροσκάφους

Τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων του αεροπλάνου που συνετρίβη σήμερα στο Σινά, εξέφρασε ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντίμιρ Πούτιν ενώ διέταξετην αποστολή ομάδων Ρώσων διασωστών στην περιοχή, οι οποίοι αναχωρούν αυτή την ώρα από τη Μόσχα.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ρωσικά ειδησεογραφικά πρακτορεία, που επικαλούνται το γραφείο Τύπου του Κρεμλίνου, ο πρόεδρος Πούτιν έδωσε εντολή στα υπουργεία Υγείας και Αντιμετώπισης Εκτάκτων

Περιστατικών να παράσχουν άμεση βοήθεια στους συγγενείς των θυμάτων. Μάλιστα συνομίλησε με τον υπουργό Εκτάκτων Περιστατικών Βλαντίμιρ Πουτσόφ, δίνοντας του εντολή να στείλει στην Αίγυπτο το αεροσκάφος του υπουργείου για να συμμετάσχει στις έρευνες που γίνονται στο σημείο της συντριβής.

Επίσης, η Επιτροπή Ερευνών της Ρωσίας ξεκίνησε άμεσα προκαταρκτική εξέταση σε βάρος της αεροπορικής εταιρείας Kogalymavia, στην οποία ανήκει το Airbus που κατέπεσε, με βάση ένα άρθρο που αφορά την «παραβίαση κανόνων πτήσης και προετοιμασίας των πτήσεων», χωρίς όμως να διευκρινιστεί εάν έχει διαπιστωθεί κάποια υπαιτιότητα της εν λόγω εταιρείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα