Συγκινητική η ανταπόκριση των κατοίκων της Παιανίας στη συλλογή φαρμάκων

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα αλληλεγγύης για συλλογή φαρμάκων στο δήμο Παιανίας. Το πρωί του Σαββάτου, 16 Νοεμβρίου, πολίτες κάθε ηλικίας, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δήμου, στα πλαίσια της δράσης «Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία», στην κεντρική πλατεία της Ζωοδόχου Πηγής.

Από τη δράση συγκεντρώθηκε μεγάλη ποσότητα φάρμακων τα οποία παρελήφθησαν από εθελοντές ιατρούς και φαρμακοποιούς του δήμου καθώς και από εθελοντές ιατρούς του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Θα

ακολουθήσει η διαλογή τους και η κατηγοριοποίησή τους με σκοπό να διατεθούν στους άπορους και ανασφάλιστους του δήμου με τη λειτουργία του κοινωνικού φαρμακείου.

Ο δήμαρχος Παιανίας. Δημήτρης Δάβαρης δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε όλους τους πολίτες της Παιανίας που ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, για την πολύτιμη προσφορά τους σε φάρμακα από το περίσσευμά τους ή που αγόρασαν για αυτό το σκοπό. Για ακόμα μια φορά η τοπική κοινωνία απέδειξε ότι η είναι μια ανοιχτή αγκαλιά για όλους όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα, μια αγκαλιά ανακούφισης, συμπαράστασης και ελπίδας».

Keywords
Τυχαία Θέματα