Στο ΟΑΚΑ ο αγώνας Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Οριστικά στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί ο αγώνας της πρώτης αγωνιστικής της SuperLeague (Κυριακή 24/8, 21:30), μεταξύ Λεβαδειακού και Παναθηναϊκού, καθώς δεν ξεπεράστηκαν τα προβλήματα της παραχώρησης του Δημοτικού Σταδίου της Λιβαδειάς στην ομάδα της πόλης.

Όπως έγινε γνωστό ο ΑΠΟΔΗΛ (Αθλητικός Πολιτιστικός

Οργανισμός Δημοτικός Λιβαδειάς) που είναι αρμόδιος για το γήπεδο, ενημέρωσε την διοίκηση του Λεβαδιακού ότι εάν μέχρι την Παρασκευή δεν έχει υπογραφεί νέα σύμβαση για την παραχώρηση του σταδίου, δεν πρόκειται να δώσει την έγκριση της για να πραγματοποιηθούν εκεί αγώνες.

Από την πλευρά τους οι ιθύνοντες των «πράσινων» της Βοιωτίας, υποστηρίζουν ότι η παρούσα σύμβαση προβλέπει την παραχώρηση της χρήσης του γηπέδου στην ομάδα μέχρι το 2021, όμως αυτό το θέμα δεν μπήκε καν στις συζητήσεις των δύο πλευρών.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μια ημέρα νωρίτερα, το Σάββατο έχει προγραμματιστεί στο ΟΑΚΑ, φιλικός αγώνας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Ρόμα.

Το άρθρο Στο ΟΑΚΑ ο αγώνας Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα