Δεν υποχωρεί ο Λοβέρδος στο θέμα των “αιώνιων” φοιτητών

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Την αποφασιστικότητά του να μην υποχωρήσει στο θέμα της διαγραφής «αιώνιων» φοιτητών στο τέλος του μήνα που διανύουμε διατράνωσε o υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος σε δηλώσεις του σε πρωινή εκπομπή.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Παιδείας ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να δοθεί νέα προθεσμία, ακόμη και για σπουδαστές που απέχουν μόνο λίγα μαθήματα από το πτυχίο, τονίζοντας ότι δεν

μπορεί να πάρει πίσω τη διάταξη.

Εκτός του θέματος των «αιώνιων» φοιτητών ο κ. Λοβέρδος αναφέρθηκε και στο πολιτικό σκηνικό, σημειώνοντας ότι είναι ζήτημα ημερών η επιστροφή του στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με τον υπουργό, απομένει να ρυθμιστούν μόνο μερικές «πρακτικές λεπτομέρειες» μεταξύ του ιδίου και του Ευάγγελου Βενιζέλου, ενώ όσον αφορά στο ενδεχόμενο συνεργασίας της ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, εκτίμησε πως τελικά θα υπάρξει κάποιο θετικό αποτέλεσμα, είτε με το κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς είτε με μέρος στελεχών της, ενώ τόνισε πως δεν υπάρχει ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ούτε τον Σεπτέμβριο αλλά ούτε και τον Φεβρουάριο.

Το άρθρο Δεν υποχωρεί ο Λοβέρδος στο θέμα των “αιώνιων” φοιτητών εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα