Στις 2 Σεπτεμβρίου έρχεται το 5o φεστιβάλ «jazz στο Πάρκο»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο Δήμος Ιλίου διοργανώνει για 5η χρονιά ένα από τα σημαντικότερα jazz φεστιβάλ στην Ελλάδα, που αποτελεί σημείο αναφοράς για επισκέπτες από όλη την Αττική.

Το «5ο jazz στο Πάρκο» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016, στο θέατρο του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης

«Αντώνης Τρίτσης» και θα σας ταξιδέψει για ακόμη μία φορά σε μια ονειρική βραδιά με υπέροχους jazz αυτοσχεδιασμούς.

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό τρίωρο πρόγραμμα jazz μουσικής με δεκατρείς αξιόλογους σολίστες, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Γιώργου Τρανταλίδη.

Φέτος συμμετέχουν οι Triplicity με τους Πάνο Βασιλόπουλο, Γιώργο Σταυρουλάκη και Παναγιώτη Μπουραζάνη, οι Τέρη Βακιρτζόγλου Trio με τους Νίκο Αναδολή, Κώστα Κωνσταντίνου και Γιάννη Παπαδούλη, καθώς και οι EΡΤΑ με τους Tony Lakatos, Βασίλη Ξενόπουλο, Δημήτρη Παπαδόπουλο, Παντελή Μπενετάτο, Περικλή Τριβόλη, Luis Entrique BU και Γιώργο Τρανταλίδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «jazz στο Πάρκο» ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2010 με τη συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων και ξένων μουσικών του είδους και φιλοξενείται πάντοτε στον ανεκτίμητης οικολογικής αξίας χώρο του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης».

Το άρθρο Στις 2 Σεπτεμβρίου έρχεται το 5o φεστιβάλ «jazz στο Πάρκο» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα