Έρευνες για το κρησφύγετο των Σακκά-Σεϊσίδη

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής και της Ασφάλειας στην περιοχή της Ελαφονήσου και της Μέσα Μάνης.

Μετά την επεισοδιακή σύλληψη του Μάριου Σεϊσίδη και του Κώστα Σακκά χθες στη Σπάρτη οι αστυνομικοί ψάχνουν το κρησφύγετό τους, αλλά και τους ανθρώπους που βοηθούσαν τους δύο κακοποιούς ώστε να διαφεύγουν της νόμιμης σύλληψης.

Ως προς αυτό ενδεχομένως να αποδειχθεί “κλειδί” ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην

κατοχή των καταζητούμενων την ώρα της σύλληψής τους.

Σύλληψη από τύχη!

Μπορεί οι αστυνομικοί να είχαν ενημερώσει για αυξημένους ελέγχους, ωστόσο, ο εντοπισμός των δυο ήταν εντελώς τυχαίος. Οι Σακκάς και Σεϊσίδης επέβαιναν σε κλεμμένο ΙΧ αυτοκίνητο (είχε κλαπεί από το Π. Φάληρο τον περασμένο Ιούλιο). Χθες το απόγευμα στον περιφερειακό της Σπάρτης όταν είδαν μπροστά τους μπλόκο της Άμεσης Δράσης και την ομάδας ΔΙΑΣ προσπάθησαν να κάνουν αναστροφή προκειμένου να διαφύγουν.

Ακολούθησε καταδίωξη και οι δράστες εγκλωβίστηκαν, αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το αυτοκίνητό τους και προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας, ωστόσο οι αστυνομικοί τους πρόλαβαν και τους συνέλαβαν.

Οι Μάριος Σεϊσίδης και Κώστας Σακκάς αρνήθηκαν να δώσουν τα στοιχεία τους, υποστηρίζοντας πάντως ότι δεν είναι ποινικοί γεγονός που κίνησε υποψίες και έτσι ενημερώθηκε η Αντιτρομοκρατική, οι άνδρες της οποίας τους αναγνώρισαν αμέσως μόλις έφτασαν στη Σπάρτη.

Στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, στον 12ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, οδηγήθηκαν την Παρασκευή το μεσημέρι, ο Κώστας Σακκάς και ο Μάριος Σεϊσίδης, ενώ αργότερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Το άρθρο Έρευνες για το κρησφύγετο των Σακκά-Σεϊσίδη εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα