Στις 15 Δεκεμβρίου ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του δήμου Βύρωνα

Με μουσική και κάλαντα, θεατρικό παιχνίδι, χριστουγεννιάτικα παραμύθια, πολλές κρητικές λιχουδιές και άφθονα ρακόμελα θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρο στο Βύρωνα, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, στις 6.30 το απόγευμα, στο Πάρκο Καραολή και Δημητρίου, απέναντι από το δημαρχείο της πόλης.

Στην εορταστική εκδήλωση, που ξεκινάει στις 5 το απόγευμα, θα υπάρχει μουσική και για τους μικρούς φίλους, γίνει εξερεύνηση στη χώρα του Άη Βασίλη μέσα από ένα

θεατρικό παιχνίδι. Θα διαβαστούν χριστουγεννιάτικα παραμύθια, ενώ ο Άη Βασίλης θα είναι εκεί για να φωτογραφηθεί μαζί τους. Το μουσικό συγκρότημα των μαθητών του 8ου Λυκείου Βύρωνα θα δώσουν συναυλία. Επίσης θα απαγγελθούν τα κάλαντα με τη χορωδία του 8ου Δημοτικού Σχολείου Βύρωνα.

«Για μία ακόμα χρονιά ανάβουμε όλοι μαζί το δέντρο των Χριστουγέννων στη γειτονιά μας, στον Βύρωνα, και προετοιμαζόμαστε για την υποδοχή ενός νέου, καλύτερου, πιο αισιόδοξου και δημιουργικού έτους!» τονίζει ο δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα