Στη Λάρισα ο Αναστασιάδης με αντιδράσεις

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Σωτήρη Τριανταφύλλου

Ο Άγγελος Αναστασιάδης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Λάρισας μετά την απόλυση του Σάκη Τσιώλη, αλλά η πρόσληψή του προκάλεσε αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών της ομάδας. Η ΑΕΛ «χώρισε» με τον Σάκη Τσιώλη λόγω διαφωνίας για τον σχεδιασμό και ο πρόεδρος Αλέξης Κούγιας συμφώνησε με τον 63χρονο πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ, ο οποίος επιστρέφει στους πάγκους μετά από περίπου 1,5 χρόνο

αποχής.

Η ανακοίνωση της Λάρισας για την πρόσληψη Αναστασιάδη ανέφερε: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι πρώτος προπονητής της ανδρικής ομάδας αναλαμβάνει ο πρώην προπονητής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της Εθνικής Κύπρου κ. Άγγελος Αναστασιάδης. Μαζί με τον κ. Αναστασιάδη αναλαμβάνουν χρέη γυμναστή ο κ. Λεωνίδας Δημητρακόπουλος και προπονητή τερματοφυλάκων ο κ. Απόστολος Τερζής. Η ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης του προπονητικού team θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες» ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας η ΠΑΕ. Δεν τον θέλουν οι οπαδοί!

Την ώρα, όμως, που ο Έλληνας τεχνικός υπέγραφε το νέο του συμβόλαιο, μια ομάδα των οργανωμένων οπαδών Monsters πήγε στα γραφεία και ζήτησε να μιλήσει με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ. Ο Αλέξης Κούγιας δεν δέχτηκε να τους συναντήσει και οι οπαδοί τα είπαν με τον τεχνικό διευθυντή Θωμά Κυπαρίσση, στον οποίο μετέφεραν το ότι ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι ανεπιθύμητος για αυτούς λέγοντας: «Δεν θέλουμε τον στρατηγό του ΠΑΟΚ και συνταξιούχο προπονητή στην ΑΕΛ»!

Το άρθρο Στη Λάρισα ο Αναστασιάδης με αντιδράσεις εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα