Στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Την πρόκρισή του στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ πανηγυρίζει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη θέση του μίνι πρωταθλήματος των πλέι οφ της Super League.

O «δικέφαλος του Βορρά» απέσπασε δύο «χρυσές» -όπως αποδείχθηκαν- ισοπαλίες κόντρα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό τις δύο τελευταίες

αγωνιστικές των πλέι οφ και με 12 βαθμούς άφησε πίσω του τους υπόλοιπους διεκδικητές της πρωτιάς.

Η επιτυχία του αυτή γίνεται ακόμα μεγαλύτερη από το γεγονός ότι ξεκίνησε με μειονέκτημα δύο βαθμών από την «Ένωση» και το «τριφύλλι».

Ο ΠΑΟΚ στην κλήρωση, η οποία θα διεξαχθεί στις 15 Ιουλίου στην έδρα της UEFA (Νιόν), θα βρίσκεται στο γκρουπ των αδυνάτων, μαζί με: Στεάουα Βουκουρεστίου, Μονακό, Γιουνγκ Μπόις και Ροστόφ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα τεθεί αντιμέτωπη με μία ομάδα εκ των: Σαχτάρ Ντόνετσκ, Άγιαξ, Άντερλεχτ, Φενέρμπαχτσε, Σπάρτα Πράγας, ενώ τα παιχνίδια θα τελεστούν στις 26/27 Ιουλίου και 2/3 Αυγούστου. Αν ο «Δικέφαλος» προκριθεί στα πλέι οφ η κλήρωση θα γίνει στις 5 Αυγούστου και οι αγώνες στις 16/17 και 23/24 Αυγούστου.

Συνεχίζει ο Ίβιτς στο «τιμόνι» του ΠΑΟΚ

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως έγινε γνωστό, ο Βλάνταν Ίβιτς θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, λαμβάνοντας το σχετικό »χρίσμα» από τον Ιβάν Σαββίδη.

Το άρθρο Στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα