Αυλαία σήμερα για το Rockwave Festival

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ανοίγει σήμερα τις πύλες του το Rockwave Festival στο Terra Vibe στη Μαλακάσα για τους λάτρεις του ροκ.

Εννέα συγκροτήματα της ελληνικής και παγκόσμιας σκηνής όπως είναι οι The Last Shadow Puppets και οι Suede θα δώσουν το παρόν στο φεστιβάλ που είναι μοιρασμένο σε δύο

ημέρες, σήμερα και στις 19 Ιουλίου.

Το δημοφιλές μουσικό Φεστιβάλ που «κλείνει» φέτος 21 χρόνια, ανοίγει την αυλαία του με τους Last Shadow Puppets, στην παρθενική τους εμφάνιση στην Ελλάδα.
Παράλληλα, στο Vibe Stage θα ανέβουν οι Dropkick Murphys που συνδυάζουν την κέλτικη λαϊκή μουσική παράδοση με το καθαρό ροκ και οι Νορβηγοί εκπρόσωποι της death punk σκηνής Τurbonegro, που επίσης έρχονται για πρώτη φορά στη χώρα μας. Ακόμα, στο line-up της πρώτης ημέρας θα δούμε τους Suede που επιστρέφουν στην Ελλάδα με το ολοκαίνουριο άλμπουμ «Night Thoughts» και τους Άγγλους The Subways.

Στο φεστιβάλ συμμετέχουν από την ελληνική ροκ σκηνή οι Callas με το νέο τους άλμπουμ «Half Kiss Half Pain», οι Despite Everything, Wish Upon A Star και η νεοψυδελελική μπάντα των Whereswilder.

Υπό τους ήχους της Λάνα Ντελ Ρέι

Τη δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης στις 19 Ιουλίου, το ελληνικό κοινό της θα μαγέψει η Lana Del Rey η οποία έρχεται στην Αθήνα για δεύτερη φορά, με το τελευταίο της άλμπουμ «Honeymoon».

Μαζί της θα δούμε τους Allah-Las με garage pop και ψυχεδελικούς ήχους της Καλιφόρνιας και την Αυστραλή ερμηνεύτρια Lisa Mitchell.

Το άρθρο Αυλαία σήμερα για το Rockwave Festival εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα