Στα μπλόκα ο Αλ. Τσίπρας στα «κάγκελα» ο ΣΥΡΙΖΑ

Από το μπλόκο των αγροτών στη Λαμία, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, έκανε νέα «επίθεση» στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Όχι μόνο έπρεπε να σας έχει δεχθεί

ο πρωθυπουργός, αλλά έπρεπε να έχει έρθει μόνος του εδώ στα μπλόκα και να συζητήσει μαζί σας» προσθέτοντας πως «οι αγρότες με αυτά που ζητούν θέλουν μόνο να παράγουν».

Ο κ. Τσίπρας καταδίκασε τα χθεσινά (Τετάρτη) επεισόδια στην Εθνική Οδό που προκάλεσαν οι αστυνομικές δυνάμεις και τα ενέταξε σε «κλίμα αυταρχισμού που προωθεί η κυβέρνηση».

Το κλίμα έντασης έξω από το γραφείου του Γιώργου Μέργου

Τα σημάδια αύξησης της καταστολής των διαμαρτυριών, προβληματίζουν ιδιαίτερα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Αν έχει καταργηθεί το δικαίωμα στη διαμαρτυρία και τη διαδήλωση στην Ελλάδα, ας μας το πουν ευθαρσώς», παρατήρησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ζήτησε εξηγήσεις από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης για τα σημερινά επεισόδια έξω από το γραφείο του Γ. Μέργου στην οδό Σταδίου.

«Η στρατηγική του αυταρχισμού και της βίας απέναντι στους εργαζόμενους, τους αγρότες, τους ειρηνικούς διαδηλωτές είναι μια επικίνδυνη στρατηγική που μπορεί να μας οδηγήσει σε δρόμους ανεξέλεγκτους», προειδοποίησε ο κ. Τσίπρας «Αυτή, όμως, η πολιτική», διεμήνυσε, «δεν θα περάσει» κατέληξε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα