Απορρίφθηκε από το Δ.Σ. της ΑΕΚ, η ταμιακή διευκόλυνση που πρότεινε επιχειρηματίας

Στο κενό έπεσαν οι προσπάθειες ώστε να εισρεύσει χρήμα στα άδεια ταμεία της ΑΕΚ. Ενώ υπήρξε προσφορά επιχειρηματία για οικονομική διευκόλυνση της Ένωσης με 300.000 ευρώ, αυτή δεν έγινε αποδεκτή καθώς δεν αποκαλύφθηκε το όνομά του και έτσι τα μέλη του Δ.Σ. απέρριψαν την πρόταση.

Όπως αναφέρει το aek1924.gr, τα μέλη του ΔΣ, Ηλιόπουλος, Κοτσώνης και Τσαντήλα, δεν θέλησαν να ψηφίσουν τηλεφωνικά την πρόταση από την στιγμή που ο επιχειρηματίας

δεν θέλει να γίνει γνωστό το όνομα του.

Ο άγνωστος επιχειρηματίας βρέθηκε να εμπλέκεται στα της ΠΑΕ μέσω του Ανδρέα Δημητρέλου και μάλιστα, όπως έγινε γνωστό ήταν διατεθειμένος να αναλάβει την εταιρία βάζοντας 20 εκατ. ευρώ σε περίπτωση που το θέμα Βιντιάδη δεν προχωρούσε.

Την ίδια στιγμή είχε σκοπό να συνεισφέρει με το ποσό των 300.000 ευρώ στην ΠΑΕ ως ταμειακή διευκόλυνση με την προϋπόθεση ότι θα πέρναγε η πρόταση του από έγκριση του ΔΣ μόνο κατά τη διάρκεια της σημερινής (16/2) μέρας.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε αποδεκτό από τα τρία μέλη του ΔΣ που δεν βρέθηκαν στα Σπάτα, καθώς οι ίδιοι αρνήθηκαν να ψηφίσουν θετικά θεωρώντας ότι οι διαδικασίες δεν ήταν διαφανείς από την στιγμή που δεν γνωρίζουν το όνομα του συγκεκριμένου ανθρώπου.

Keywords
Τυχαία Θέματα