Σπυροπούλου Αίγυπτος: Η επίδειξη χλιδής συνεχίζεται: “Συγγνώμη που δεν…”

Στο μάτι του κυκλώνα βρέθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία μετά την απόδραση στην Αράχωβα, ταξίδεψε στο Κάιρο με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλου όπου και γιόρτασαν τα γενέθλιά του. Η γνωστή παρουσιάστρια και ο αγαπημένος της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος έκαναν ένα ταξίδι αναψυχής στο Κάιρο, και η ίδια κοινοποίησε διάφορες φωτογραφίες από το ταξίδι τους. Μπορεί να βρισκόμαστε εν μέσω πανδημίας και τα νέα κρούσματα κορονοϊού καθημερινά να συμπληρώνουν

τετραψήφιο αριθμό, όμως αυτό δεν ανησύχησε το ζευγάρι, που έκανε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα.

Δείτε ακόμη: Σπυροπούλου – Καινούργιου: Πρώτη συνάντηση on air με απανωτές μπηχτές (vid)

Ωστόσο, οι αναρτήσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Instagram ενόχλησαν αρκετούς followers της και δέχτηκε επικριτικά σχόλια για το ταξίδι της. Η ίδια απάντησε δείχνοντας τη χλιδάτη της ζωή στο Κάιρο και συνέχισε να δημοσιεύει στιγμιότυπα αλλά και να απαντά σε αρνητικά σχόλια.

Μάλιστα, απαντώντας στους επικριτές της έγραψε σε νέα ανάρτησή της μαζί με δυο φωτογραφίες της:

“Συγγνώμη που δεν φοβάμαι να μοιραστώ δημόσια μαζί σας ότι πέρασα ωραία σε ένα ταξίδι με το αγόρι μου”.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Σπυροπούλου απαντώντας στους επικριτές της.

Μάλιστα η παρουσιάστρια έχει δημοσιεύσει στα stories της όλα τα θετικά μηνύματα που της έχουν στείλει για να δείξει ότι έχει υποστηρικτές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou)

Η σουίτα των 20.000 ευρώ τη βραδιά

Όσο για τη σουίτα όπου μένουν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος στο Κάιρο, έχει έκταση 276 τετραγωνικών μέτρων, ενώ όπως είπε ο Μάνος Μαγιάτης, η ημερήσια τιμή του δωματίου αγγίζει τα 19.708 ευρώ!

Προφανώς, λόγω του κορονοϊού η τιμή θα έχει πέσει, ωστόσο παραμένει σίγουρα πολύ τσουχτερή.

Το σχόλιο της Σταματίνας

Θέση για το ταξίδι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλης Σταθοκωστόπουλου πήρε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, συζητώντας με τους συνεργάτες της, το πρωί της Τρίτης στο Happy Day. «Καλά να τα περάσουν. Επειδή βλέπω πολλά σχόλια, παράνομο δεν είναι. Γιατί όταν βλέπουμε στα δελτία ειδήσεων τους πρώτους τουρίστες που φτάνουν στην Ελλάδα χειροκροτούμε και όταν δυο Έλληνες νόμιμα πάνε στο εξωτερικό… Και εγώ αντίστοιχα έπεσα θύμα επίθεσης επειδή πήγα στην παραλία στη Ραφήνα. Τα πνεύματα είναι τεταμένα. Αν δε τη νοιάζει την ίδια και δε στενοχωριέται, καλά κάνει και το ανεβάζει.

Εγώ από εκείνη τη φορά, επειδή πήγα στη Ραφήνα με τα παιδιά μου να περπατήσω και άκουσα αρνητικά σχόλια, ενώ ήταν νόμιμο, δεν ξανανέβασα τίποτα. Δε θέλω να γίνομαι έρμαιο άδικων επιθέσεων… Δε θέλω να προκαλώ με το οτιδήποτε. Η Κωνσταντίνα που άκουσε τα εξ΄ αμάξης για την Αράχωβα, αν είχε ιδρώσει το αυτί της, δε θα ανέβαζε. Προφανώς νιώθει πολύ καλά και ανεβάζει. Και καλά κάνει, γιατί δεν είναι παράνομο αυτό που κάνει» είπε, μεταξύ άλλων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ουγγαρέζος για Σπυροπούλου: “Αναίσθητη ήταν πάντα”

Στο “Πρω1νό” έδειξαν τις φωτογραφίες που ανάρτησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και αναφέρθηκαν στις αντιδράσεις των διαδικτυακών της φίλων. Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας τόνισαν πως ενδεχομένως να φταίει ο έρωτας που η παρουσιάστρια δεν νοιάζεται για τα σχόλια και κάνει τις εν λόγω αναρτήσεις. Τότε, τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και είπε: “Και πριν τον έρωτα πάντα αναίσθητη ήταν. Πείτε εσείς που είστε φίλοι της, εγώ θα πω αλήθειες. Λέτε πράγματα που δεν ισχύουν. Ο έρωτας έκανε τη Σπυροπούλου αναίσθητη; Αναίσθητη ήταν πάντα”!

Keywords
Τυχαία Θέματα