Σπουδαίοι άνθρωποι με special ικανότητες

Πραγματοποιήθηκαν την εβδομάδα που πέρασε, στις εγκαταστάσεις του ΣΕΦ και συγκεκριμένα στο προπονητικό χώρο της Άρσης Βαρών, οι Πανελλήνιοι Αγώνες του αθλήματος της Άρσης Βαρών των Special Olympics Ελλάς με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών και την συμμετοχή της Εθνικής Ομάδας Άρσης Βαρών.

Οι αθλητές έδωσαν κατά τη διάρκεια του αγωνιστικού

μέρους, τον καλύτερό τους εαυτό επιδεικνύοντας με την προσπάθεια τους τη βαθειά τους θέληση για μια υπερήφανη ζωή και κοινωνική αναγνώριση, ξαναζωντανεύοντας το αθλητικό ιδεώδες των Special Olympics και με τη δύναμη και τις ιδιαίτερες ικανότητές τους εντυπωσίασαν το κοινό που είχε συγκεντρωθεί για να τους τιμήσει.

Στους Αγώνες συμμετείχαν 20 αθλητές των Special Olympics Ελλάς, οι οποίοι αγωνίστηκαν στα αγωνίσματα «Βαθύ Κάθισμα» (Squat) και «Δυναμική Άρση» (Deadlift), αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τις ειδικές ικανότητες τους, ξεπερνώντας το φράγμα των 200 kg, καθώς και 5 αθλητές-τριες της Εθνικής Ομάδας Άρσης Βαρών (Εμμανουήλ Μαριανάκης, Κων/νος Σαλπιγγίδης, Ευστάθιος Στρούμπης, Ευτυχία Αννανιάδη και Αναστάσιος Τριανταφύλλου), ξεπερνώντας το φράγμα των 300 kg. Μετά το αγωνιστικό μέρος ακολούθησε εορταστική εκδήλωση προς τιμήν των αθλητών.

Την πρωτοβουλία της συγκεκριμένης εκδήλωσης στις εγκαταστάσεις της Άρσης Βαρών του ΣΕΦ ανέλαβαν οι Εθνικοί προπονητές της Άρσης Βαρών των S.O. Hellas: Ο κος Ανδρέας Κωλέττης, ο κος Δημήτριος Βελλιανίτης καθώς ο μουσικοθεραπευτής κος Βασίλειος Παπαδόπουλος και ο ψυχολόγος της ομάδας κος Αριστοκλής Παπαχαράλαμπος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, η διευθύντρια των S.O. Ελλάς κα Άρτεμις Βασιλικοπούλου , ο διευθυντής αθλημάτων των S.O. Ελλάς κος Βασίλειος Κασσιμάτης, ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών κος Γεώργιος Παρασκευόπουλος, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ομάδας Άρσης Βαρών κος Βαλέριος Λεωνίδης, αθλητές από άλλα αθλήματα των S.O. Ελλάς και δυναμική ήταν, η παρουσία των εθελοντών των S.O. Ελλάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα