Σπιτονοικοκυρά Ρούλας Πισπιρίγκου – Πάτρα: Στο «κάδρο» των ερευνών ο θάνατός της

Από χθες Τετάρτη (30/3) έχει επέλθει «θύελλα» εξελίξεων στον θέμα του θανάτου των τριών κοριτσιών από την Πάτρα. Ειδικότερα, μετά από τον εντοπισμό της τοξικής ουσίας κεταμίνη που σύμφωνα με τους γιατρούς ουδεμία σχέση είχε με την φαρμακευτική αγωγή της 9χρονης Τζωρτζίνας, η μητέρα των κοριτσιών Ρούλα Πισπιρίγκου συνελήφθη, πέρασε τη χθεσινή νύχτα στη ΓΑΔΑ, ενώ σήμερα Πέμπτη (31/3) βρέθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα παίρνοντας πέντε ημέρες προκειμένου να απολογηθεί, καθώς

κατηγορείται για ανθρωποκτονία.

Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις ο Πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης μίλησε στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση» το πρωί της Πέμπτης (31/3), όπου ανέφερε ότι στο “κάδρο” των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ έχουν μπει πλέον και άλλα πρόσωπα του στενού οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντος της κατηγορούμενης, με σκοπό να απαντηθούν και άλλα κρίσιμα ερωτήματα που θα «φωτίσουν» περαιτέρω την υπόθεση.

Τι ανέφερε ο Πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς

Ο κ. Καλλιακμάνης αναφερόμενος στις πρόσφατες εξελίξεις και τον εντοπισμό κεταμίνης στον οργανισμό της 9χρονης Τζωρτζίνας είπε: «Από τη στιγμή που βρέθηκε αυτή η ουσία που σύμφωνα με τον ιατροδικαστή επέφερε τον θάνατο, στο δωμάτιο του παιδιού βρισκόταν όλη την ώρα η μητέρα και άρα είναι βασική ύποπτος. Στη δικονομία ύποπτος ίσον κατηγορούμενος. Ο Εισαγγελέας άσκησε τη δίωξη γιατί πλεόν είναι για έγκλημα και τα αίτια δεν είναι παθολογικά. Ο ιατροδικαστής μιλά για ουσία που δεν είχε καμία σχέση με την φαρμακευτική αγωγή του παιδιού σε μεγάλη ποσότητα».

Επιπλέον, ο κ. Καλλιακμάνης υπογράμμισε πως οι έρευνες για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών, της Ίριδας και της Μαλένας, δεν έχουν κλείσει και συνεχίζονται, ενώ οι αρχές θα ερευνήσουν την ενδεχόμενη σε άλλες περιπτώσεις. Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά την περίπτωση του θανάτου της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού. «Για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς πιστεύω, δεν ξέρω τι ενδείξεις υπάρχουν γιατί αυτά τα έχουν στα χέρια τους οι ανακριτικοί και προανακριτικοί υπάλληλοι, εάν χρειάζεται θα γίνει έρευνα με καταθέσεις και με άλλα στοιχεία, για να δουν εάν υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σπιτονοικοκυρά Ρούλας Πισπιρίγκου – Πάτρα,spitonoikokyra roulas pispirigkou – patra