Σούπερ Λιγκ-Προαναγγελία: Για την πρώτη νίκη ΠΑΟ, ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ-Προαναγγελία: Η μάχη της 2ης θέσης στα πλέι οφ έχει φουντώσει για τα καλά και το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ θα κρίνει τη συνέχεια. Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα αναμετρηθούν στις 21:30 στο Ολυμπιακό στάδιο με τη νίκη να είναι επιτακτική και για τους δύο. Οι πράσινοι θέλουν να τερματίσουν όσο ψηλότερα

γίνεται καθαρά για το πρεστίζ τους. Άλλωστε, όπως τόνισε πρόσφατα ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού, Τσάβι Ρόκα, φέτος θα «ζήσουν» με την ποινή της ΟΥΕΦΑ. Απ’ την άλλη ο ΠΑΟΚ δεν θέλει ούτε να σκέφτεται το ενδεχόμενο νέας απώλειας. Σε αυτήν την περίπτωση θα δώσει τη δυνατότητα στην ΑΕΚ να απομακρυνθεί, σε περίπτωση νίκης της στο Ηράκλειο.

Τον αγώνα στο ΟΑΚΑ θα διευθύνει ο Φωτιάς, με βοηθούς τους Μεϊντάνας-Καρσιώτης. 4ος διαιτητής θα είναι Καραντώνης και στο VAR οι Διαμαντόπουλος, Ψαρρής. Για την αναμέτρηση αυτή από πλευράς Παναθηναϊκού θα απουσιάσουν οι Πούγγουρας, Μπεκ και Περέα. Ο Γιώργος Δώνης θα παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Διούδης και οι Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Κολοβέτσιος και Χατζηθεοδωρίδης θα αποτελέσουν την τετράδα της άμυνας. Δώνης, Κουρμπέλης και Ανουάρ θα είναι η τριπλέτα στα χαφ, με τους Νατζ, Χατζηγιοβάννη στις πτέρυγες της επίθεσης και τον Μακέντα στην κορυφή. Την αποστολή του Παναθηναϊκού συμπληρώνουν οι: Χριστογεώργος, Ινσούα, Νούνες, Κολοβό, Ζαχίντ, Μπουζούκη, Αγιούμπ, Σερπέζης και Καμπετσής.

Σούπερ Λιγκ-Προαναγγελία: Πολλά τα προβλήματα στον ΠΑΟΚ

Την ίδια στιγμή στον ΠΑΟΚ τα προβλήματα πληθαίνουν. Στις ήδη υπάρχουσες απουσίες των Κρέσπο, Αουγκούστο, Ζαμπά και Βέρνμπλουμ προστέθηκε ακόμη μία. Αυτή του Μίσιτς, που έχει κύστη στη βουβωνική χώρα και θα μείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν. Την αποστολή του δικεφάλου του Βορρά αποτελούν οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ινγκασον, Μιχάι, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Μαουρίσιο, Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Στοχ, Σφιντέρσκι, Ακπόμ και Τζόλης.

Δείτε ακόμηΕκτός καλενταριού ακόμα τρία γκραν πρι στη Formula 1!“Θέλουμε τον Παναθηναϊκό, όχι τις συκοφαντίες Γιαννακόπουλου”Τελευταία ευκαιρία επιβίωσης για Πάντερμπορν και Βέρντερ!
Keywords
Τυχαία Θέματα