Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Το κέρδος οι νέοι

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Στην παρουσία του Θεοχάρη στάθηκε ο Μάκης Αγγελίνας, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ, με 0-0. Ο βοηθός του Γιώργου Δώνη ευχαρίστησε τους τρεις αποχωρήσαντες και εξήρε την προσπάθεια και των δύο ομάδων. «Να πούμε ένα μεγάλο μπράβο και τις δύο ομάδες. Οι παίκτες μας έδειξαν πάθος και ένταση για να κερδίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Πιέσαμε ψηλά τον αντίπαλο και δεν κατάφερε ο αντίπαλος να κάνει αυτό που ξέρει και αν ήμασταν λίγο καλύτερη στην τελική προσπάθεια θα παίρναμε τη νίκη», τόνισε ο Αγγελίνας και πρόσθεσε:

«Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στα παιδιά που ολοκλήρωσαν τη σεζόν μαζί μας όπως ο Δώνης, ο Ινσούα και ο Γιόχανσον και δε θα είναι μαζί μας τη Δευτέρα αλλά και όλα τα παιδιά που προσπαθούν και δίνουν τα πάντα. Εμείς κερδίσαμε έναν παίκτη σήμερα τον Θεοχάρη που ήταν πολύ καλός».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Σίμος χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα. «Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών μας. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, έγινε ένας ωραίος αγώνας. Όσοι το παρακολούθησαν τους άρεσε. Ένα ανοιχτό παιχνίδι σε ένα τέμπο υψηλό, δεν έχω κανένα παράπονο. Αντιθέτως είμαι ευχαριστημένος», τόνισε ο τεχνικός του ΟΦΗ και συνέχισε: «Νομίζω είχαμε αρκετές προϋποθέσεις για να σκοράρουμε αλλά έλειπε η καθαρή σκέψη και ο συγχρονισμός στις προσπάθειες μας. Κρατάμε πως η ομάδα παίζει ένα ποδόσφαιρο που θέλουμε να βλέπουμε».

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Μια ταράτσα… κερκίδα!

Πολύ όμορφες εικόνες εκτυλίχθησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Οπαδοί του ΟΦΗ μαζεύτηκαν στις ταράτσες πέριξ του Γεντί Κουλέ και δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα. Έδωσαν έτσι με τον δικό τους τρόπο βροντερό παρόν και βοήθησαν τον ΟΦΗ στην προσπάθειά του για θετικό αποτέλεσμα. Μάλιστα, οι πιο… τολμηροί άναψαν και καπνογόνα κατά την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. μάλιστα και καπνογόνα κατά την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Δείτε ακόμηΠαρέμειναν χωρίς νίκη ΟΦΗ και ΠΑΟ (0-0) Με άγχος και λύτρωση στο 118’ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Βόκολος: «Έχουμε τρεις τελικούς»
Keywords
Τυχαία Θέματα