Σούπερ Λιγκ – πλεϊ οφ: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στις 21:30

Σούπερ Λιγκ – πλεϊ οφ: Για το γόητρο και το αήττητο θα κοντραριστούν σήμερα στις 21:30 (Novasports 1) Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, στο ΟΑΚΑ. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν κίνητρο, πέραν του γοήτρου που υπάρχει πάντα στα ντέρμπι των δύο αιωνίων. Απ’ την άλλη οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κατακτήσουν αήττητοι το πρωτάθλημα, αλλά και να κερδίσουν για την… τιμή των

όπλων. Με πολλά προβλήματα σε ακόμη μία αναμέτρηση οι πράσινοι, σχεδόν πάνοπλοι στο Μαρούσι οι Πειραιώτες. Το ντέρμπι του ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό θα σφυρίξει ο Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας). Βοηθοί του θα είναι οι Χρυσούλα Κουρομπύλια (Δ. Αττικής) και Θανάσης Κόλλιας (Ηπείρου). Τέταρτος ο Γιώργος Τζοβάρας (Φθιώτιδας) και στο VAR οι Μανώλης Σκουλάς (Θεσσαλίας) και Βασίλης Νικολακάκης (Ηρακλείου).

Ο Παναθηναϊκός έχει μόνον έναν λόγο να τα δώσει όλα στο ματς αυτό και αυτός δεν είναι άλλος από την ιστορία του. Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα, αφού πέραν των Δώνη, Ινσούα, Γιόχανσον που αποχώρησαν, δεν υπολογίζονται και οι τραυματίες Αγιούμπ, Νάγκι. Ο Διούδης θα επιστρέψει στο τέρμα και οι Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης και Θεοχάρης θα αποτελέσουν την τετράδα της άμυνας. Στο κέντρο θα παίξουν οι Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος και Ανουάρ, ενώ στις δύο πτέρυγες θα ξεκινήσουν οι Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Μακέντα.  θα βοηθούν επιθετικά τον Μακέντα.

Σούπερ Λιγκ – πλέι οφ: Ανάσες στον Τσιμίκα

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στόχο να διευρύνουν το αήττητο σερί 41 αγώνων που τρέχουν από πέρσι. Αλλά και να κάνουν ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου χωρίς ήττα. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα παρατάξει τους βασικούς του, με εξαίρεση τον Τσιμίκα, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής για να πάρει ανάσες. Ο Σα θα είναι στο τέρμα, με τους Μπα, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί και Γκασπάρ στην άμυνα. Τη μεσαία γραμμή θα αποτελέσουν οι Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης και Καμαρά. Ο Ελ Αραμπί θα είναι στην κορυφή της επίθεσης, και στις πτέρυγες οι Μασούρας και Βαλμπουενά. Την αποστολή αποτελούν οι: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Ξενιτίδης, Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιγέρμε, Μασούρας, Λοβέρα, Μπρούνο, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Δείτε ακόμηΝα πάρει το… δώρο και το πάνω χέρι!Εφτά κρίσιμες αναμετρήσεις στο αποψινό πρόγραμμα του καμπιονάτοΤελειώνει η μάχη τίτλου ή αναζωπυρώνεται η φλόγα;
Keywords
Τυχαία Θέματα