Σοκάρουν οι τοκογλύφοι που ζητούν ως ενέχυρο γυμνές selfies

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σοκ προκαλεί η νέα μόδα στην Κίνα που θέλει αδίστακτους τοκογλύφους να ζητούν ως εχέγγυο από νέες κοπέλες- κυρίως φοιτήτριες– γυμνές selfies μαζί με την ταυτότητα τους, προκειμένου να τους δανείσουν χρήματα. Εκατοντάδες μάλιστα είναι αυτές που είδαν στο διαδίκτυο τις γυμνές τους φωτογραφίες επειδή καθυστέρησαν να αποπληρώσουν τη δόση τους.

Οι συναλλαγές αυτές πραγματοποιούνται μέσω του Jiedaibao, μιας διαδικτυακής πλατφόρμας δανεισμού, που δίνει το δικαίωμα στον δανειστή να ζητήσει ως ενέχυρο ό,τι επιθυμεί. Η κατάσταση αυτή έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, όμως ακόμη δεν έχουν καταφέρει οι Αρχές να εντοπίσουν την πηγή της διαρροής των γυμνών selfies.

Αυτή η ιστορία που προκαλεί ντροπή, είχε απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης τον Ιούνιο με τις καταγγελίες των γυναικών να σοκάρουν. Οι τοκογλύφοι απειλούσαν πως αν καθυστερούσε η αποπληρωμή του δανείου θα πλησίαζαν τους γονείς τρομάζοντας τους με σενάρια για εκτρώσεις ή δείχνοντας απλώς τις φωτογραφίες. Οι γυναίκες τρομοκρατημένες, έκαναν τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να ξεπληρώσουν ό,τι είχαν δανειστεί συν τα αστρονομικά ποσά των τόκων.

Σύμφωνα με το δίκτυο Huanqiu.com. ένα τεράστιο αρχείο με περισσότερες από 1.000 γυμνές φωτογραφίες γυναικών δημοσιεύτηκε σε κινεζικούς ιστότοπους την περασμένη εβδομάδα, γεγονός που επιβεβαιώνει πως αυτές οι συναλλαγές έχουν τεράστια «επιτυχία».

Το άρθρο Σοκάρουν οι τοκογλύφοι που ζητούν ως ενέχυρο γυμνές selfies εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα