Σοκ! Κοριτσάκι 10 μηνών πέθανε 10 μηνών μετά τον άγριο βιασμό από τον φίλο της μητέρας του

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ότι και να πει κανείς για αυτό το ανθρωπόμορφο τέρας είναι λίγο!

Ένας 32χρονος ο Benjamin (‘Benji’) Ryan Taylor, συνελήφθη τη Δευτέρα με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης και του θανάτου του βρέφους.

Η φρικιαστική ιστορία που έχει σοκάρει όλη την Βιρτζίνια

Η μητέρα του βρέφους Amanda Adkins ξύπνησε γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα και βρήκε το κοριτσάκι της να αιμορραγεί γυμνό στο υπόγειο του σπιτιού τους, αμέσως κάλεσε αμέσως τις αρχές που έπιασαν τον 32χρονο να προσπαθεί να καλύψει τα ίχνη του αποτρόπαιου εγκλήματός του.

Ο 32χρονος σκούπιζε, όπως αποκάλυψαν οι αρχές το αίμα του μικρού κοριτσιού που είχε καλύψει τη βουβωνική του χώρα.

Δίπλα στο σημείο, όπου βίασε το βρέφος ο 32χρονος βρέθηκαν μέσα στα αίματα οι κουβερτούλες και τα ρουχαλάκια της Emmaleigh. Η Μητέρα κρατούσε το κοριτσάκι της που αιμορραγούσε και ενημέρωνε τις αρχές πως το βρήκε γυμνό στο υπόγειο του σπιτιού.

Στην αρχή ο 32χρονος είπε, ότι δεν ήξερε πώς τραυματίστηκε το μωρό, αλλά αργότερα είπε πως λιποθύμησε ενώ έβαζε μπουγάδα και είχε στα χέρια του τη μικρή Emmaleigh. Στο σπίτι, σύμφωνα με τις αρχές, βρίσκονταν 3 ακόμα παιδιά.

Το κοριτσάκι είχε υποστεί εγκεφαλικές κακώσεις από τα χτυπήματα και άγρια την σεξουαλική κακοποίηση.

Τα έχασαν μέχρι και οι αστυνομικοί από αυτή την φρικαλεότητα

«Δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι τόσο άσχημο όσα αυτό», δήλωσε ο αξιωματικός Tony Boggs. Το μωράκι υπέκυψε στα τραύματά του στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Charleston.

Ο Taylor πλέον κρατείται στη φυλακή για το φριχτό έγκλημά του.

Η οικογένεια της Emmaleigh ανέβασε σπαρακτικές φωτογραφίες του μικρού κοριτσιού στη σελίδα GoFundMe που δημιούργησε για να καλύψουν τα έξοδα για τους γιατρούς και την κηδεία του βρέφους.

Το άρθρο Σοκ! Κοριτσάκι 10 μηνών πέθανε 10 μηνών μετά τον άγριο βιασμό από τον φίλο της μητέρας του εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα