Τρίκαλα: Ευρεία σύσκεψη για τον Ε-65

18:41 6/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Με στόχο την ολοκλήρωση του οδικού άξονα Κεντρικής Ελλάδας Ε-65, αναδεικνύοντας τη σημασία του έργου όχι μόνο για τη Θεσσαλία αλλά και για όμορες Περιφέρειες, συγκαλείται ευρεία σύσκεψη αύριο στο Δημαρχείο Τρικάλων.

Παρουσία του Γενικού Γραμματέα Υποδομών του Υπουργείου Μεταφορών και Δικτύων Γιώργου Δέδε, η σύσκεψη διοργανώνεται από κοινού από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Θεσσαλίας και την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Έχουν προσκληθεί, δε, βουλευτές, οι Περιφερειάρχες Θεσσαλίας, Κεντρικής

και Δυτικής Μακεδονίας, Στερεάς Ελλάδας και Ηπείρου, οι πρόεδροι των Π.Ε.Δ. των αντίστοιχων Περιφερειών καθώς και οι δήμαρχοι πρωτευουσών Νομών των περιοχών. Αξίζει να σημειωθεί ότι για το Θεσσαλικό διαμέρισμα είναι σημαντική η κατασκευή του τμήματος Καλαμπάκας – Εγνατίας, ως αναπόσπαστο τμήμα του συνολικού διευρωπαϊκού άξονα που θα συνδέσει την Ελλάδα με την κεντρική Ευρώπη, κάτι που αναδείχθηκε και σε σχετική ημερίδα που είχε διοργανώσει η Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας τον περασμένο Ιούνιο, στα Αμπελάκια του Δήμου Τεμπών.

Keywords
Τυχαία Θέματα