Σοκ! Έγκυος βρήκε φρικτό θάνατο όταν σφήνωσε σε κάγκελα (video)

Τραγικό θάνατο βρήκε μια έγκυος γυναίκα που λιποθύμησε και γλίστρησε με αποτέλεσμα να κολλήσει το κεφάλι της ανάμεσα σε κάγκελα.

Οι συγκλονιστικές εικόνες που από χθες προβάλλονται σε όλα τα κινεζικά ΜΜΕ δείχνουν την άτυχη γυναίκα λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή σε έναν πολυσύχναστο δρόμο, στην επαρχία Sha” anxi.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στο κινεζικό πρακτορείο, η γυναίκα φαινόταν ζαλισμένη και προσπάθησε να στηριχθεί πάνω στα κάγκελα, προκειμένου να μην πέσει στο έδαφος. Ωστόσο, ξαφνικά λιποθύμησε

και γλίστρησε, με αποτέλεσμα να κολλήσει το κεφάλι της στα προστατευτικά κάγκελα που βρίσκονταν στην άκρη ενός κεντρικού δρόμου.

Μάταια οι περαστικοί προσπαθούσαν να τη σώσουν

Οι αστυνομικές αρχές της χώρας, εκτιμούν ότι η έγκυος γυναίκα πιθανότατα λιποθύμησε ξαφνικά και «προσγειώθηκε» στα κάγκελα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπνεύσει και να πεθάνει από ασφυξία. Ωστόσο, δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να έπαθε εγκεφαλικό. Η νεκροψία που θα γίνει σύντομα θα δώσει την απάντηση στα αίτια του θανάτου της.

Μάταιες ήταν οι προσπάθειες τόσο των περαστικών, όσο και των αστυνομικών που έσπευσαν να βοηθήσουν την νεαρή γυναίκα, σύμφωνα με το Beijing News. Η 30χρονη έχασε τη ζωή της κατά την μεταφορά της στο νοσοκομείο, ενώ οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν ούτε τα αγέννητα παιδιά, αφού κυοφορούσε δίδυμα!

Keywords
Τυχαία Θέματα