Σοφία Χατζηπαντελή στήθος: Σήκωσε την μπλούζα της στο τρένο

Για ακόμη μια φορά, τα βλέμματα τραβάει στα social media η Σοφία Χατζηπαντελή. Το μοντέλο εχθές, ενώ βρισκόταν σε ένα ταξίδι με τρένο, σηκώθηκε από τη θέση του και κοιτώντας μια φίλη που βρισκόταν πίσω από το τζάμι και βιντεοσκοπούσε, ανέβασε τη μπλούζα δείχνοντας το στήθος του. Έπειτα, αναδημοσίευσε το βίντεο στον δικό της λογαριασμό στο Instagram. Η Χατζηπαντελή ανέδειξε την παιχνιδιάρικη της διάθεση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Από τα stories της βλέπουμε ότι απολαμβάνει χρόνο με τον εαυτό της.

Σε αυτό το ταξίδι, που χορηγείται από έναν παγκοσμίου φήμης οίκο μόδας, συνοδεύεται από φίλους και συνεργάτες. Το στιγμιότυπο ανέβασε στο Instagram μια φίλη της Σοφίας Χατζηπαντελή και αυτή το αναδημοσίευσε στο δικό της προφίλ. Στα επίμαχα σημεία τοποθέτησαν emoji από φωτιές, ενώ το μοντέλο σχολίασε το story γράφοντας: «Θα με διώξουν από αυτό το τρένο».

https://www.alphafreepress.gr/wp-content/uploads/2024/03/sofiaxatzipanteli_story.mp4Το story που ανέβασε για την ψυχική της υγεία

Τον Φεβρουάριο, η πρώην κριτής του διαγωνισμού μόδας «My Style Rocks» δημοσίευσε στο Instagram ότι θα κάνει ένα διάλειμμα από το μόντελινγκ. Στο story της, αναφέρθηκε στην τρέχουσα ψυχολογική της κατάσταση, εξηγώντας πως δεν βρίσκεται στα καλύτερά της.

Με αυτό τον τρόπο, επέλεξε να κάνει ένα διάλειμμα από το μόντελινγκ. Σκοπός της ήταν να αφιερώσει τον χρόνο της αποκλειστικά και μόνο στον εαυτό της και την ψυχική της υγεία. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Μία πραγματικά δύσκολη απόφαση για μένα ήταν να μείνω εκτός μόδας αυτόν τον μήνα, λόγω της ψυχικής μου υγείας. Αλλά είμαι τόσο χαρούμενη που βάζω πρώτο τον εαυτό μου και το να επανέλθω στα φυσιολογικά μου επίπεδα, πριν σκεφτώ την καριέρα μου. Να περνάτε όλοι καλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα