Σκουρλέτης: Η κυβέρνηση θα πέσει μέσα στον λάκκο που σκάβει

Με την κατάθεση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη και του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά ενώπιον του Εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου συνεχίστηκε σήμερα η έρευνα για τα περί χρηματισμού βουλευτών.

Εξερχόμενος του εισαγγελικού γραφείου ο κ. Σκουρλέτης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η Δικαιοσύνη πρέπει να αφεθεί ελεύθερη να κάνει το έργο της, χωρίς παρεμβάσεις. Η κυβέρνηση

πρέπει να σταματήσει να προσπαθεί να συγκαλύψει το φιάσκο της δήθεν αποχώρησης της χώρας από το μνημόνιο και το ΔΝΤ. Ο τόπος έχει ανάγκη μια ισχυρή κυβέρνηση. Στον λάκκο που σκάβει η κυβέρνηση θα πέσει η ίδια».

Υπενθυμίζεται ότι οι δηλώσεις του κ. Σκουρλέτη στάθηκαν αφορμή για να παρέμβει η δικαιοσύνη όταν σε τηλεοπτική του εμφάνιση επικαλέστηκε δημοσίευμα της εφημερίδας kontra news κάνοντας λόγο «για κουμπαρά». «Εγώ διάβασα σε μια κυριακάτικη εφημερίδα ότι υπάρχουν κάποιοι φίλοι σας επιχειρηματίες οι οποίοι έχουν βγάλει κουμπαρά υπέρ αυτού του σκοπού. Για να μαζέψουν τους 180», είχε αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Τη Δευτέρα αναμένεται να καταθέσει ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος. Θα κληθούν επίσης να καταθέσουν στο πλαίσιο της προκαταρκτικής ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα