Σκουρλέτης: «Δεν θα ενεργοποιηθεί ο κόφτης»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ_ΜΠΕ ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, τόνισε πως σε καμία περίπτωση δεν θα χρειαστεί να ενεργοποιηθεί ο “κόφτης”, ο οποίος από το 2017 “θα αποτελεί κακή ανάμνηση”, ενώ επιτέθηκε στην Νέα Δημοκρατία, κάνοντας λόγο για “εμμονική σχέση με τις εκλογές”.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Σκουρλέτης “Δεν θα χρειαστεί σε

καμία περίπτωση η ενεργοποίηση του δημοσιονομικού κόφτη. Από το τέλος της χρονιάς, από τους τελευταίους μήνες και μπαίνοντας στον επόμενο χρόνο, όλη αυτή η συζήτηση περί ενεργοποίησης του δημοσιονομικού κόφτη θα είναι μια κακιά ανάμνηση».

«Εμμονική με τις εκλογές η ΝΔ»

Μιλώντας για την Νέα Δημοκρατία, ο υπουργός συσχέτισε την “εμμονή με τις εκλογές” του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον κύκλο ανάπτυξης στον οποίο μπαίνει η χώρα, όπως χαρακτηριστικά είπε: «Αυτή η εμμονική σχέση με τις εκλογές, η οποία εκφράζεται κυρίως από τη Ν.Δ., έχει να κάνει και με το γεγονός ότι αντιλαμβάνεται ότι η χώρα, αργά αλλά σταθερά, μπαίνει σε ένα νέο κύκλο ανάπτυξης. Άρα, προφανώς πολύ θα ήθελε αυτή η πορεία να ανακοπεί ή εν πάση περιπτώσει να θεωρεί ότι μπορεί να μην είναι ο ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή τη νέα περίοδο αναπτυξιακής πορείας της χώρας στην κυβέρνηση».

Αναφερόμενος στις εργασιακές σχέσεις, ο Π. Σκουρλέτης ισχυρίστηκε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι η δημιουργία σταθερών θέσεων εργασίας με ποιοτικά χαρακτηριστικά, παράλληλα με την κατοχύρωση των εργασιακών δικαιωμάτων.

Το άρθρο Σκουρλέτης: «Δεν θα ενεργοποιηθεί ο κόφτης» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα