Σκότωσε τη 2χρονη, την έκανε κομματάκια και την έδωσε στον σκύλο!

Το όνομά της ήταν Σερένιτι, δηλαδή γαλήνη, όμως, η σύντομη ζωή της δεν ήταν το ίδιο γαλήνια. Ο πατέρας της, Έντουαρντ Μπράουν, την ώρα που το μωρό γελούσε στην αγκαλιά της μητέρας του, το άρπαξε από τα χέρια της και στη συνέχεια το ξυλοκόπησε άγρια, αφήνοντας το αναίσθητο.

Στη συνέχεια το πήγε στην μπανιέρα, όπου τη γέμισε νερό, πήρε ένα κουζινομάχαιρο και του έδωσε τη μοιραία μαχαιριά. Σαν να μην ήταν αρκετό, άρχισε να κάνει κομματάκια το σώμα της κόρης του, ενώ προηγουμένως είχε πει στη γυναίκα του να παραμείνει στην κρεβατοκάμαρα και να μην πλησιάσει στο μπάνιο.

Ωστόσο, με το

αρρωστημένο του μυαλό σκέφτηκε ότι έπρεπε να καλύψει τα ίχνη του, επομένως έδωσε τα μέλη του μωρού του στο πίτμπουλ της οικογένειας και αφού το ζώο τα έφαγε, λίγες ώρες αργότερα το σκότωσε και αυτό.

Ήταν το 2006 όταν ο πα-τέρας δολοφόνησε την κόρη του, ωστόσο, μοναχά τώρα το απεχθές έγκλημά του έγινε γνωστό στις αρχές, έπειτα από την ομολογία της γυναίκας του στην αστυνομία του Μπρούκλιν.

Το 2011 οι γονείς είχαν δηλώσει την εξαφάνιση της Σερένιτι όταν κοινωνικοί λειτουργοί επικοινώνησαν μαζί τους για να διαπιστώσουν τον λόγο απουσίας του 12χρονου γιου τους από το σχολείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα