Σκόκο: «Μου είπαν από την ΑΕΚ ότι έπρεπε να με πουλήσουν»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο Νάτσο Σκόκο σε συνέντευξη που έδωσε στην Αργεντινή θυμήθηκε το πέρασμά του από την ΑΕΚ.

O πρώην μέσος της ένωσης τόνισε ότι έφυγε από την Ελλάδα λόγων των οικονομικών προβλημάτων και για αυτό επέλεξε τα Αραβικά Εμιράτα.

Δείτε τις δηλώσεις:

«Ήμουν τρία χρόνια στην Ελλάδα. Είχα προτάσεις από την

Ισπανία, το όνειρό μου ήταν να παίξω εκεί, αλλά δεν πήγα διότι έδωσα προτεραιότητα στα χρήματα. Για να πάω στην Ισπανία, έπρεπε να αποδεχθώ λιγότερα χρήματα, αλλά προτίμησα το οικονομικό συμφέρον μου. Θέλω να είμαι ειλικρινής, σκεφτόμουν τα λεφτά και δεν πήγα διότι δεν μου έβγαιναν οι αριθμοί. Χωρίς να θέλω να μειώσω το ελληνικό πρωτάθλημα, όταν υπάρχει για σένα ενδιαφέρον από την Ισπανία, το εξετάζεις σοβαρά, διότι γνωρίζεις ότι θα σε βοηθήσει να βελτιωθείς.

Δεν μετανιώνω, αλλά μερικές φορές σκέφτομαι τι θα μπορούσε να έχει συμβεί. Να πήγαινα στην Μπέτις, για παράδειγμα, να έδειχνα το ταλέντο μου και να με έπαιρνε η Μπαρτσελόνα. Δεν είχα σκεφτεί τα Εμιράτα, αλλά ήρθε η οικονομική κρίση στην Ελλάδα, η ομάδα μου είχε προβλήματα και μου χρωστούσε χρήματα.

Τότε η ΑΕΚ μου είπε: «Πρέπει να σε πουλήσουμε». Εντάξει τους είπα, αλλά πρέπει να μου πληρώσετε αυτά που μου χρωστάτε με τα χρήματα που θα λάβετε από την Αλ-Αΐν.Έτσι έγινε, με πλήρωσαν και σκέφτηκα ότι θα πήγαινε ένα χρόνο στα Εμιράτα και στη συνέχεια θα επιστρέψω στην Αργεντινή. Έτσι και έγινε. Υπέγραψα μεν τριετές συμβόλαιο, αλλά είχα βάλει ρήτρα για να μπορέσω να φύγω».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Σκόκο απαντά αρνητικά σε ερώτηση για το αν θα ήθελε μετά την αποχώρησή του από την αγωνιστική δράση να γίνει προπονητής λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μου αρέσει το ποδόσφαιρο και να παρακολουθώ παιχνίδια, αλλά δεν σκέφτομαι την προπονητική. Για να πω την αλήθεια, δεν μου αρέσει το περιβάλλον γύρω από το ποδόσφαιρο. Ότι, για παράδειγμα, δεν υπάρχει ενδιαφέρον για ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά μόνο για τα αποτελέσματα. Θα μου άρεσε περισσότερο να συμμετέχω στην δημιουργία των νέων παικτών».

Το άρθρο Σκόκο: «Μου είπαν από την ΑΕΚ ότι έπρεπε να με πουλήσουν» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα