Σφοδρή τηλεοπτική κόντρα Βαρεμένου – Γεωργιάδη (βίντεο)

Μια έντονη αντιπαράθεση είχαν σήμερα το πρωί στην εκπομπή του MEGA ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος.

«Αν η κυβέρνηση θέλει να με βγάλει εκτός ευρώ θα είμαι με την κυβέρνηση των τρελών; Αν η κυβέρνηση θέλει να τινάξει τη χώρα στον αέρα θα πάμε με αυτούς; Αν είναι τρελοί στην εξουσία θα πάμε με τους τρελούς;», διερωτήθηκε αρχικά ο κ. Γεωργιάδης, για να απευθυνθεί στη συνέχεια στον κ. Βαρεμένο, ρωτώντας τον: «Θα μας πείτε ποια είναι η κρυφή ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ; Εγώ λέω πως είναι η δραχμή. Το λέω ευθέως! Για αυτό και δεν θα μείνει ευρώ στις τράπεζες. Εσύ θα τα κρατήσεις τα λεφτά σου τις τράπεζες; (ρώτησε τον δημοσιογράφο κ. Καμπουράκη). Αλήθεια πες στον κόσμο. Θα τα κρατήσεις; Όχι μόλις βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μόλις πέσει η κυβέρνηση δεν θα μείνει φράγκο. Θα αφήσω εγώ τα λεφτά μου να τα φάει ο Βαρεμένος;».

Άμεσα απάντησε ο κ. Βαρεμένος: «Ο κ. Γεωργιάδης πάσχει από ακράτεια λόγων. Εγώ δεν θα υποστώ τις συνέπειες αυτού του προβλήματος του κ. Γεωργιάδη. Αν υπάρχουν αρχές και τραπεζικές αρχές σε αυτή τη χώρα, αν έμεινε κάτι, τότε θα πρέπει να παρέμβουν». Επίσης είπε πως κάτι αντίστοιχο έκανε και ο κ. Σαμαράς αλλά όχι με τόσο ακραίο τρόπο που το κάνει ο Γεωργιάδης.

«Αυτό που κάνανε ξεπερνάει κάθε όριο. Παίξανε με το φόβο του κόσμου. Δεν περνάει ο φόβος κύριοι», ανέφερε εκνευρισμένος ο κ. Βαρεμένος.

«Θα μας πείτε το plan b του ΣΥΡΙΖΑ;», τον ρώτησε ο κ. Γεωργιάδης.

«Δεν θα σου πω εγώ αυτό που θες να ακούσεις εσύ», απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Λίγο αργότερα, η κόντρα συνεχίστηκε διαδικτυακά με την εφημερίδα «Αυγή» στο Twitter, όταν αναφέρθηκε στις δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη, χαρακτηρίζοντάς τον ειρωνικά «υπερπατριώτη».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ δεν το άφησε να πέσει κάτω και συνέχισε την αντιπαράθεση, γράφοντας: «Θα μας πείτε τώρα η Κρατικοποίηση του ΤΧΣ και η κοινωνικοποίση των Τραπεζών τί σημαίνει για την χρηματοδότησή τους;».

Keywords
Τυχαία Θέματα