Σέρρες τελευταίο επεισόδιο: Συγκίνηση στο Twitter για το φινάλε – «Σε αγαπώ ό,τι κι αν είσαι»

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Σέρρες» στον ΑΝΤ1 προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 31 Μαρτίου και το φινάλε τα είχε όλα. Με στιγμές γέλιου και συγκίνησης, ο Γιώργος Καπουτζίδης πέρασε στο τηλεοπτικό κοινό τα δικά του μηνύματα και οι τηλεθεατές τον αντάμειψαν με τα σχόλιά τους. Λίγο μετά την προβολή του «Σομελιέ», όπως ήταν και ο τίτλος του επεισοδίου, το Twitter γέμισε από αποχαιρετιστήρια σχόλια, τόσο για τη σειρά, όσο και για τον πρωταγωνιστή της,

Πάνο Νάτση, για τον οποίο η αυλαία έπεσε πρόωρα μετά τον θάνατό του από τροχαίο δυστύχημα.

«Από τις καλύτερες σειρές που έχουμε δει», «Μας δίδαξε την ανιδιοτελή αγάπη, τι σημασία της φιλίας, την αξία της ζωής», «Για τον Πάνο» ήταν μερικά από τα σχόλια που «πλημμύρισαν» την πλατφόρμα. Την τιμητική της τέλος, είχε η φράση «σε αγαπάω για ό,τι είσαι» που ακούστηκε στη σειρά, σε μία έντονη συγκινητική σκηνή ανάμεσα σε πατέρα και γιο.

Και μιας και τελειωσαν οι #serres του #Καπουτζιδη, εχω να πω πως αυτος ο ανθρωπος καταφερε μεσα σε λιγα επεισοδια να μας κανει να αγαπησουμε/κατανοησουμε τον εκαστοτε χαρακτηρα, αλλα και να αποτυπωσει τον gay ανθρωπο με εναν απλο τροπο, γιατι ειναι κι αυτος ενας απλος ανθρωπος.

Keywords
Τυχαία Θέματα