Σειραγάκης αποφυλάκιση: Ελεύθερος ξανά ο παιδεραστής του Ρεθύμνου

Σειραγάκης αποφυλάκιση: Ελεύθερος ξανά ο παιδεραστής του Ρεθύμνου όπου σύμφωνα με πληροφορίες το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών αποφάσισε ότι δεν παραβίασε τους όρους της αποφυλάκισής του, αντίθετα από την εισαγγελική πρόταση. Υπενθυμίζεται πως ο γυμναστής είχε καταδικαστεί για ασέλγεια σε ανήλικους για 36 περιπτώσεις. Το δικαστικό συμβούλιο έκρινε πως ο αποφυλακισθείς δεν παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί κατά την αποφυλάκιση του στις 22 Απριλίου 2020 και συνεπώς κατέληξε πως δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις για την επιστροφή του στις φυλακές.

Το δικαστικό

συμβούλιο δεν υιοθέτησε την πρόταση της εισαγγελέως Γρεβενών η οποία είχε εισηγηθεί την επιστροφή του στις φυλακές για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του, που είναι τα 7 χρόνια,10 μήνες και 25 ημέρες. Σύμφωνα με την απόφαση, ο κατηγορούμενος είχε ενημερώσει εγκαίρως και νομότυπα τις αρμόδιες αρχές για την αλλαγή του τόπου κατοικίας του και την νέα του διεύθυνση κατοικίας και έτσι παραμένει ελεύθερος, έχοντας εκτίσει ποινή 8,5 ετών από τα συνολικά 401 χρόνια κάθειρξης που του είχε επιβληθεί.

Σειραγάκης: Τον έπιασαν στο κρεβάτι με δύο ανήλικα αγόρια

Οι αποκαλύψεις για τη δράση του 47χρονου δασκάλου-παιδεραστή που έπιασαν στο κρεβάτι μαζί με δυο ανήλικα παιδιά στο Ρέθυμνο σοκάρουν. Ο ίδιος παραδέχτηκε τις πράξεις του και αποκάλυψε πως όλα έγιναν με τη συναίνεση των παιδιών, προκαλώντας με την απολογία του το μένος της ελληνικής κοινωνίας. Υποστήριξε δε, ότι δεν παρέσυρε τους ανηλίκους λέγοντας πως όσα συνέβησαν ήταν μέρος ενός “παιχνιδιού μύησης” σε μία προσπάθεια να… ξεπεράσουν τα ταμπού και τις φοβίες τους.

Το χρονικό της σύλληψης

Ήταν απόγευμα της 1ης Δεκεμβρίου του 2011. Οι αστυνομικοί σπάνε την πόρτα του διαμερίσματος του 48χρονου προπονητή και τον συλλαμβάνουν επ’ αυτοφώρω σε ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο 13χρονων αγοριών. Το πρώτο σοκ διαδέχονται νέα ισχυρότερα αφού οι αποκαλύψεις για την διεστραμμένη δράση του είναι καταιγιστικές και συνταράσσουν όχι μόνο την κοινωνία του Ρεθύμνου αλλά το πανελλήνιο.

Ασέλγησε σε 53 ανήλικα παιδιάΤο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου παραπέμπει τον παιδεραστή για 53 περιπτώσεις ανηλίκων και ειδικότερα με τις κατηγορίες:

Για τετελεσμένη κατάχρηση σε ασέλγεια 25 ανηλίκων που δεν συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ” εξακολούθηση, από γυμναστή-εκπαιδευτικό.

Για τετελεσμένη κατάχρηση σε ασέλγεια επτά ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, όχι όμως και τα 18, κατά συρροή και κατ” εξακολούθηση, από γυμναστή-εκπαιδευτικό.

Για αποπλάνηση δύο παιδιών που δεν συμπλήρωσαν τα 12 έτη, κατά συρροή και κατ εξακολούθηση.

Για τετελεσμένη και σε απόπειρα αποπλάνηση 13 παιδιών που συμπλήρωσαν τα 12 έτη, όχι όμως και τα 14, κατά συρροή και κατ” εξακολούθηση, κατ” ορθή μεταβολή της κατηγορίας.

Για τετελεσμένη και σε απόπειρα αποπλάνηση τεσσάρων παιδιών που συμπλήρωσαν τα 14 έτη όχι όμως και τα 15, κατά συρροή και κατ” εξακολούθηση.

Για ασέλγεια παρά φύση δύο προσώπων νεότερων των 17 ετών, κατά συρροή και κατ” εξακολούθηση.

Για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας δια ηλεκτρονικού υπολογιστή κατά συνήθεια.

Δείτε ακόμηΑπόφαση σοκ! Αποφυλακίστηκε ο Σειραγάκης – Είχε “φάει” 401 χρόνια!Κάμερα κατέγραψε το τροχαίο στη Θεσσαλονίκη -Τη στιγμή που ΙΧ καρφώθηκε στο φανάριΞανά στο εδώλιο ο ηθοποιός Γιώργος ΚαρκάςΠυροβολισμοί στη Μεταμόρφωση: Ληστές ΑΤΜ άνοιξαν πυρ κατά αστυνομικώνΕπίθεση με βιτριόλι:΅Σφίγγει ο κλοιός, κοντά στη λύση του μυστηρίου οι ΑρχέςΒίντεο – ντοκουμέντο: Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στη Νέα Φιλαδέλφεια
Keywords
Τυχαία Θέματα