Σε νοσοκομείο η κόρη του Jon Bon Jovi ύστερα από χρήση ναρκωτικών

Την 19χρονη κόρη τού διάσημου τραγουδιστή Jon Bon Jovi βρήκαν σε άθλια κατάσταση μέσα στον κοιτώνα της, στο κολέγιο όπου φοιτά. Η Stephanie Rose βρέθηκε σε καταστολή λόγω χρήσης ηρωίνης και διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Τελικά, η κοπέλα συνήλθε και βρίσκεται ήδη εκτός κινδύνου.

Όλα συνέβησαν χθες τα ξημερώματα, γύρω στις 2, όταν η αστυνομία αλλά και ένα ασθενοφόρο έλαβαν κλήση και πήγαν στο δωμάτιο της 19χρονης. Μετά

τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί στο δωμάτιο, βρήκαν  μικρή ποσότητα ηρωίνης, μαριχουάνα και άλλες παραισθησιογόνες ουσίες.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το νεόκοπο μοντέλο και φοιτήτρια θα διωχθεί για κατοχή και χρήση σκληρών ναρκωτικών. Στον κοιτώνα βρέθηκε επίσης και ένας νεαρός ηλικίας 21 ετών, ονόματι Ian S. Grant, ο οποίος δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν ήταν χρήστης ή βαποράκι.

Την ώρα που η κόρη του βρισκόταν στο νοσοκομείο, ο John BonJovi βρισκόταν σε φιλανθρωπική εκδήλωση στην Φιλαδέλφεια, για να εγκαινιάσει ξενώνα απόρων που θα φέρει το όνομά του. Προς το παρόν δεν έχει προβεί σε σχετική δήλωση.

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα