Σε «κρίση» το ΠΑΣΟΚ ελέω Κουκουλόπουλου

Η αταλάντευτη στάση του Πάρι Κουκουλόπουλου και η καταψήφιση του άρθρου 81 του πολυνομοσχεδίου που αφορά τη Δημοτική Αστυνομία φέρνει πιο κοντά στην έξοδο, τον έμπειρο βουλευτή και επί χρόνια αυτοδιοικητικό, από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος.

Τα ονόματα που ήδη ακούγονται πως μπορεί να τον αντικαταστήσουν προσωρινά είναι οι Φίλιππος Σαχινίδης και Γιώργος Ντόλιος.

Εν τω μεταξύ, την δυσαρέσκεια του για την αρνητική ψήφο του Πάρι Κουκουλόπουλου στο άρθρο 81 του πολυνομοσχεδίου εξέφρασε το πρωί ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Οδυσσέας

Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος δήλωσε πως «υπάρχει θέμα».

Σε δηλώσεις του στο Mega, ο κ. Κωνσταντινόπουλος υποστήριξε πως θα ήταν προτιμότερο να είχε εκφράσει ο Πάρις Κουκουλόπουλος τη διαφωνία του, και να μην είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, μια θέση που εκ των πραγμάτων δίνει άλλη βαρύτητα στις δημόσιες παρεμβάσεις του.

Σε άλλο τηλεοπτικό πάνελ (ΣΚΑΪ), ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ντόλιος είπε: «τίθεται θέμα εκπροσώπησης του κόμματος νομίζω, ότι και ο ίδιος αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι δυνατόν να εκπροσωπεί το ΠΑΣΟΚ όταν δεν συμμερίζεται βασικές θέσεις του»

Πάντως, σε ανάρτηση του στο twitter, ο κ. Κουκουλόπουλος απάντησε για τον λόγο που καταψήφισε το άρθρο για την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας, υποστηρίζοντας πως «η κρατικοποίηση της δημοτικής αστυνομίας είναι μεταρρύθμιση...τουρκομπαρόκ».

Ο Πάρις Κουκουλόπουλος δεν είναι και το μοναδικό θέμα που απασχολεί το ΠΑΣΟΚ. Συζητήσεις προκάλεσε και η απουσία του ιστορικού στελέχους του κόμματος και πρώην προέδρου της Βουλής, Απόστολου Κακλαμάνη, ο οποίος είχε εκφράσει αντιρρήσεις για τις απομακρύνσεις των εκπαιδευτικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα